Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Îmbolnăvirea căprioarei

Zoom Îmbolnăvirea căprioarei

Un bărbat aflat în carantină în Spania a încercat să iasă din casă deghizat în T-Rex. Măcar acum știm adevăratul motiv pentru care au murit dinozaurii.

Cancelarul Angela Merkel a intrat în carantină după ce un medic care i-a făcut un vaccin recent a fost confirmat cu coronavirus. Probabil, Donald Trump moare de invidie că nu i s-a întîmplat lui asta primul, pentru că, să fim serioși, SUA sînt mereu pe primul loc.

Dacă ați văzut știri în ultimele zile cu natura care se regenerează după dispariția oamenilor, cu delfini la Veneția și elefanți beți în Sri Lanka, să știți că sînt toate false. E doar Vladimir Putin care se filmează singur într-o cameră și încearcă să vă convingă că ar fi mult mai bine dacă toți oamenii ar dispărea în Siberia.

Un club de strip-tease din Portland s-a închis din cauza COVID-19, așa că toate fetele care lucrau acolo au fost nevoite să se reprofileze în livratori de mîncare. Un indiciu important că se apropie sfîrșitul lumii e faptul că scenariile din filmele porno au început să devină realitate.

Numărul divorțurilor a crescut spectaculos în China după ce epidemia a început să se mai domolească și oamenii și-au dat seama că nu-s făcuți să rămînă izolați în aceeași casă. Probabil de-aia au divorțat și Prigoană și Bahmuțeanca de șapte ori. Știau ei că vine o mare încercare și n-au vrut să se riște.

Mitropolitul Seraphim din Cypher a fost arestat de Poliția greacă după ce vineri seară a ținut o slujbă religioasă, sfidînd interdicțiile impuse de autorități în timpul epidemiei de coronavirus. Bine că știm, poate c-ar trebui să apelăm și noi tot la Poliția greacă dacă Poliția noastră nu e în stare să oprească folosirea aceleiași lingurițe de către o sută de enoriași.

O femeie din Statele Unite a realizat recent că se spală pe mîini cu o bucată de brînză de cîteva luni. Tot degeaba: dacă n-are și niște untură pe post de săpun lichid și niște foi de ceapă pe post de șervețele, nu face mare brînză.

Fanii musical-uluiCatsau aflat că există și o versiune a filmului în care pisicile umanoide au găuri ale fundului, motiv pentru care insistă s-o vadă. Se vede că lumea a început să se plictisească acasă în izolare, dar asta e bine, poate chiar trebuie să vedem o versiune cu găuri ale fundului dacă asta convinge mai mulți oameni să stea acasă.

Guvernul polonez a lansat un site de jocuri și un server de Minecraft pentru a se asigura că tinerii stau în casă în timpul epidemiei. Poate că și autoritățile de la noi ar trebui să facă același lucru cu dependenții de păcănele care au fost cu brutalitate deconectați de la aparate și trimiși cu forța în sînul familiei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]

 • Nu-l deranjați pe mandolinist!

  19 mai 2020

  Ludovic Orban s-a trezit, fără voia nimănui, un soi de stăpân absolut al României pe durata stării de urgență și, mai nou, pe durata stării de alertă. Din angajatul fictiv […]

 • Sfînta Mona

  12 mai 2020

  Săptămîna trecută, la Ateneu, a avut loc congresul băutorilor de spirt medicinal din România, cu ocazia însființirii celor doisprezece martiri căzuți la datorie într-o singură zi după ce s-au împărtășit […]

 • Sfînta prostie și păcătoasa fecioară din Luxemburg

  12 mai 2020

  Pe lista templelor prostești, ridicate de români unor zeități greșite, pe locul doi, după edificiul cu nume de cod Petrov, vine sanctuarul Laurei Codruța Kövesi. Închinători aiurea s-au mai găsit […]