Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În cursa pentru Casa Albă, Obama se joacă de-a Sobieski şi Romney

Zoom În cursa pentru Casa Albă, Obama se joacă de-a Sobieski şi Romney

Jurnalul lui Barack Obama 

(al 44-lea preşedinte al SUA)

8 septembrie 2012 – Dragă jurnalule, în continuare nu-mi este foarte clar dacă, atunci cînd voi cîştiga cel de-al doilea mandat prezidenţial, înseamnă că devin automat şi cel de-al doilea preşedinte de culoare al SUA, sau chestia asta nu se pune?

9 septembrie 2012 – Nici nu ştiu ce să le mai dau alegătorilor mei ca şpagă electorală. De găleţi n-au nevoie, că au toţi apă curentă. Mălai nu mănîncă, că e prea sănătos. Biciclete nu folosesc. Arme le-am dat data trecută şi uite ce-a ieşit. Cred că am să le dau cîte un sclav mexican la fiecare, că din ăştia avem destui.

10 septembrie 2012 – Nu exclud o fraudă de proporţii la vot, a Partidului Republican. Înţeleg că pe listele cu alegători dintr-un sat din Arkansas figurează în continuare Elvis, Michael Jackson, Abraham Lincoln şi Neil Armstrong.

12 septembrie 2012 – Am primit un SMS de la Hillary Clinton care îmi spunea să-mi îndemn alegătorii să nu iasă la vot pentru că asta ar însemna o legitimare a loviturii de stat şi un pas important spre un război civil. Asta păţesc dacă o las să iasă în oraş cu nebuna aia de Monica Macovei, numai prostii îi baga în cap.

 

Jurnalul lui Mitt Romney (al 44-lea candidat la preşedinţia Statelor Unite)

9 septembrie – Vreau să-l înving pe Obama în alegeri, deşi îl respect foarte mult pentru ceea ce reprezintă el: este primul preşedinte pe jumătate alb din istoria Statelor Unite.

10 septembrie – Sînt încrezător în şansele mele, însă mă tem de Ministerul român al Afacerilor Externe. E lucru ştiut că, dacă n-ai sprijinul românilor, nu ajungi preşedinte la Casa Albă. Trebuie să vrea şi Bucureştiul să cîştigi alegerile, întrucît românii au interese economice foarte mari în zona Americii de Nord. Practic, valahii ăia ne exploatează fără milă, cumpărînd de la noi avioane de luptă uzate la suprapreţ. De-aia şi încerc să-i cîştig simpatia lui Corlăţean, deşi nu sînt sigur că o să mai fie ministru şi peste două luni. În fine, deci trebuie să vorbesc cu ambasadorul nostru de la Bucureşti, ca să văd dacă are de gînd să-l schimbe sau nu.

12 septembrie – Mă înduioşează Obama, cu insistenţa lui copilărească de a susţine că s-a născut în Hawaii, pe teritoriul Statelor Unite. Îmi aminteşte de Elena Udrea, care precizează cu fiecare ocazie că s-a născut nu la Pleşcoi, ci la Buzău. Iar asemănările dintre ei nu se opresc aici. Şi Udrea, şi Obama au un succes nebun la negri.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint