Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În materie de soluții inteligente, România alege mulțimea COVIDĂ

Zoom În materie de soluții inteligente, România alege mulțimea COVIDĂ

Rata de infectare în Capitală a trecut luni de 14 la mia de locuitori. Uite, vedeți, de aia merge țara prost: doar 14 oameni fac ceva cu adevărat, restul de 986 stau și-o freacă. Nu ne mai facem bine niciodată, evident.

Ministrul Vîlceanu a descoperit problema sistemului medical: se plătesc prea mulți bani! Mai exact, bogații plătesc prea mult față de săraci. Stați să vedeți dramă cînd va afla că bogații dau și șpăgi prin spitale, garantat mai mari decît ale sărăcanilor. Sigur îl vom vedea pe Vîlceanu bocind de sare cămașa Armani de pe dînsul, în timp ce-și suflă mucii într-o bancnotă de 100 de euro.

Consiliul Naţional al Rectorilor a cerut Guvernului introducerea certificatului verde pentru accesul în facultăţi. De parcă, după un an de școală online făcută românește, a mai rămas cineva capabil să citească fie și un banal certificat…

Pentru a nu exista discuții că se agață de putere, PNL e dispus să facă orice concesie ca să rămînă la guvernare. De exemplu, să renunțe la Cîțu ca premier. Mapa prezidențială are deja trei nume pregătite: primul e Gollum, al doilea e Smeagol și al treilea a mai fost prim ministru o dată.

Înțepenită la 30%, România se află bine de tot sub media de vaccinare la nivel mondial. Să mizăm, deci, doar pe dobîndirea naturală a imunității de turmă. Deși, dacă ascultăm antivacciniștii, devine corect gramatical să spunem imunitate de cireadă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint