Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În rolul lui Tate, însuși Tate

Zoom În rolul lui Tate, însuși Tate

Unde-și puteau face cuib cei doi frați Tate, proxeneți englezi de renume mondial, cu gînd că n-o să-i deranjeze nimeni? În România, firește! Și nu în fundul țării, la fereală, ci-n București, „mai primprejurul”, cum zicea Villon, poetul infractor, gîndind că va fi spînzurat pentru oarece blestemății. Și să nu fi fost ghinionul nostru național cu Schengen-ul și o pîrdalnică de cutie de carton Jerry’s Pizza, misoghinii frățiori ar fi stat mai departe nestingheriți pe îngăduitoarele noastre meleaguri, unde cu temei și-au adus și fetele, și mașinile. Ar fi putut ei să rezideze liniștiți și în vesela Anglie unde, pînă de curînd, Scotland Yard-ul nu s-a deranjat să pună geana pe treburile lor. Andrew, ăl mai mintos dintre ei, s-a gîndit însă că în România pedepsele pentru viol sînt mai blînde, așa că zdup la București, pentru orice eventualitate.

Simpatizat de mafioți pocăiți și de politicieni britanici care și-au făcut plinul, gen Nigel Farage, coautorul minciunilor sfruntate care i-au făcut pe bătrînii Albionului și pe junii idioți ai insulei să voteze Brexit-ul, Andrew Tate, acest Don Juan cu apucături de soiul celor ce l-au băgat în pușcărie pe marchizul de Sade, a făcut primii bani grămadă din kickboxing și punîndu-și iubitele să muncească la videochat, iar mai apoi dîndu-le sfaturi candidaților din toată lumea la rolul de masculi alfa. Adică a escrocat sentimental niște fete fraiere din categoria Sonia Marmeladova, care făcea trotuarul fiindcă tăticul ei o dăduse pe ulei, și a scos o groază de bani din prostia bărbaților complexați care visează să ajungă după rețetă ceea ce nu-i ajută putirința personală. Zicînd că el e antisistem și contra matricei (Matrix, idioților, Matrix care vă duce de nas!), panarama asta care a trecut la islamism e, de fapt, unul dintre nenumărații paraziți ai sistemului, la fel ca Jeffrey Epstein care-l avea printre clienți pe alt Andrew, prințul britanic căruia îi plăceau minorele.

Avocatul lui român, intelectual fin cu preocupări de teorie literară, zice că Poliția Română și toți cei care-i acuză clientul de rele nu pricep că, de fapt, Andrew ăsta joacă un personaj pus pe blestemății pe rețelele de socializare, dar că el, altminteri, e cetățean onorabil.

Pe dunga asta poți să spui și despre un criminal în serie că a violat și omorît femei fiindcă își băgase în cap să joace rolul lui Jack Spintecătorul, și despre escrocii care performează cu folos pe net că nu vor decît să treacă drept interpreți ai rolului de Ostap Bender. Și Poliția, în ignoranța ei, le-a tras cortina.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    in .ro puterea e pentru oameni discreti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint