Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Inactualii lui Băsescu

Zoom Inactualii lui Băsescu

Gabriel Liiceanu se întreabă dramatic, sprijinindu-și cu mandibula cu mâna, căci de multe ori e așa surprinzător că se lasă și pe sine cu gura căscată: „Cum poate sta Iohannis lângă un plagiator ca Ciucă?“. Aceeași minte lucidă, același spirit critic, aceeași privire originală care nu se întreabă ca noi, populimea, cum poate sta un plagiator alături de un hoț de case.

Ministrul Tánczos Barna a îngenuncheat alături de echipa de hochei din Miercurea Ciuc la intonarea imnului Ținutului Secuiesc. Vă jur, omul era transfigurat: radiant, fericit, cu un zâmbet larg pe față… Acum mi-am dat seama câtă scârbă îndură udemeriștii când vin la București, cât se prefac doar la gândul că, odată și-odată, Transilvania va fi a lor. Și mă mai gândeam că ar fi mișto să le spunem cândva că „Bine, mă, vă dăm Transilvania“ și, după ce se bucură și se pișă pe ei de fericire, să le spunem: „Am glumit, fraierilor!“.

Marcel Boloș a zis că voucherele sociale nu se mai acordă decât românilor extrem de săraci: „Comisia Europeană a decis!“. Păi, noi trebuie să mărim pensii și salarii ca să intrăm în sărăcie extremă. Acum suntem în aia morbidă.

Seceta din această vară a fost cea mai dură din ultimii 500 de ani în Europa. Cine naiba o fi stat să se uite prin atâtea și-atâtea emisiuni de-ale lui Busu?

2 comentarii

  1. #1

    „Gabriel Liiceanu se întreabă dramatic…. cum poate sta Iohannis lângă un plagiator ca Ciucă?“. Ma-ntreb si eu, comic: cum a putut sta Liiceanu langa o plagiatoare precum Lulutza?
    Raspuns: in „genunche”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint