Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Inelul cu diamante al lui Jupiter

Zoom Inelul cu diamante al lui Jupiter

O nouă petiție care-l privește pe miliardarul Jeff Bezos a început să se rostogolească pe Internet. De data asta e vorba despre o inițiativă să nu mai fie primit înapoi pe Pămînt după ce pleacă în spațiu. Ca de fiecare dată, presimt că și acum ne luăm țeapă. Jeff Bezos oricum n-avea de gînd să se mai întoarcă pe Pămînt. Și-a cumpărat propria planetă ca să scape de săraci și nici unul dintre noi n-a fost invitat.

Gestul lui Cristiano Ronaldo, care a dat jos de pe masă două sticle de Coca-Cola înaintea meciului cu Ungaria, a scăzut valoarea companiei cu patru miliarde de dolari. La două miliarde de dolari bucata, am putea spune că sînt cele mai scumpe sticle din lume. Imediat după sticlele de cola vîndute pe Aeroportul Otopeni care costă șase miliarde sticla.

Oamenii de știință elvețieni au descoperit că brînza devine mai gustoasă dacă e expusă la muzică hip-hop. Pe de altă parte, cresc și șansele să sfîrșească șvaițer, ca Biggie sau Tupac.

Toți angajații unui fast-food pakistanez au fost reținuți de Poliție peste noapte după ce au refuzat să le dea polițiștilor burgeri pe gratis. Pare ceva ireal, ce se poate întîmpla doar într-un episod din Familia Simpsons sau la covrigăria Luca de lîngă Secția 16.

Potrivit unui studiu, peste 25 dintre companiile americane care au anunțat că sprijină minoritățile LGBTQ+ au donat în trecut sume importante politicienilor conservatori care se opun minorităților LGBTQ+. Pe scurt, cum zice vorba românească, marilor companii le place să fie și cu sprijinul la vedere, și cu sufletul în rai.

O alergătoare americană depistată pozitiv la un test antidoping spune că totul i se trage de la un taco cu carne de porc pe care l-a cumpărat de la un food truck ambulant. Probabil că era vorba de un porc lipsit de morală, care participa frecvent la curse de ciclism cu Lance Armstrong.

Oamenii de știință care monitorizau ouăle de țestoasă din Florida au făcut o captură de cocaină în valoare de 1,2 milioane de dolari. S-au stricat și țestoasele, pe vremuri umblau doar cu iarbă și ketamină, dar, de cînd au dat de bani și s-au angajat în publicitate, fără trei linii de cox nici nu se trezesc dimineața.

Japonezii au creat prima mască de protecție comestibilă. E vorba de o mască confecționată din pîine, care merge de minune cu micii de la Obor pe care-i primești dacă te vaccinezi.
1 comentariu

 1. #1

  ‘ covrigăria Luca de lîngă Secția 16.’ Haide, Radu, astea sunt chestii care se rezolva la Protectia Consumatorului, nu la Catavencii. Unbecoming.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Minoritatea lui Onan

  27 iulie 2021

  LGBT nu mai e ce-a fost. Buchetul erotic al diversității de sex și de gen a ajuns o pădure tropicală în care exploratorii descoperă, fără odihnă, specii noi. LGBT e […]

 • Când au băgat ăștia și prostie în vaccin?

  27 iulie 2021

  Campania publicitară a Guvernului ne spune că vaccinul conține o sumedenie de lucruri. Realmente o sumedenie. Și toate, aproape toate sunt aspiraționale, pentru diverse segmente ale populației. Dar, pentru că […]

 • La vache qui rit

  27 iulie 2021

  Fîntînă cu găleata furată de-un calic la care se închinară-nsetații șapte veacuri, pe miriștea cu părul uscat de borangic, în țara unde parcă nu s-a-ntîmplat nimic, Istoria bolește și nimeni […]

 • Strigături oltenești cu ocazia celei de-a patra descălecări a pandemiei

  20 iulie 2021

  Biată Coană-a Europii stă cu ochii pe colac, suferă de boala popii, ține mila sub capac. Patimă neîntreruptă de COVID și de buget, vino, lady, prin conductă, că te-aștept la […]

 • România ignorantă

  20 iulie 2021

  Modești și neobosiți, acești copii își trăiesc succesul în tăcere. Din mințile lor izvorăște toată frumusețea care lipsește unei țări întregi. Pe medaliile lor, din care s-ar putea clădi un […]