Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Îngrijorător: Mulți șobolani din sectorul 1 locuiesc acolo fără forme legale

Zoom Îngrijorător: Mulți șobolani din sectorul 1 locuiesc acolo fără forme legale

Fenomen îngrijorător în sectorul 1 al Capitalei, unde s-a observat că mulți șobolani de pe stradă au actele, de fapt, pe județul Ilfov, făcând naveta în București pentru a se înfrupta din mormanele de gunoaie. Celebrele rozătoare pun astfel o presiune imensă pe infrastructura din sector, care nu poate susține un număr atât de mare de dăunători.

„S-au spus multe minciuni despre șobolanii din sectorul 1. Ei bine, acum se dovedește că ei nici măcar nu sunt de la noi din sector. Sunt doar niște bieți navetiști“, a explicat primarul Clotilde Armand.

Pe de altă parte, există și voci care spun că nu domiciliul din acte al șobolanilor contează, ci locul unde ei pot fi găsiți și unde provoacă stricăciuni. „Avem chiar o propunere de a scoate complet din buletin adresa de domiciliu. Măcar pentru șobolani, dacă pentru oameni credeți că e prea mult“, e de părere președintele USR, Dan Barna. „Mi se pare absurd ca rozătoarele să aibă în acte locul unde domiciliază. O să încercăm să le eliberăm niște buletine fără domiciliu, în speranța că așa nu și le mai rod.“
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale