Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, pe caniculă…

Zoom Între timp, pe caniculă…

Victor Ponta a spus că nu fuge de caniculă, deoarece nu se simte vinovat. Din cîte știe el, n-a greșit cu nimic față de caniculă, pentru ca aceasta să-i vrea acum răul. Explicația pentru care pleacă din țară e mult mai simplă: el de DNA fuge.

Busu prezintă vremea inclusiv în timpul liber. Atunci cînd prietenii îl văd îmbrăcat într-un sacou multicolor și cu o cămașă stridentă pe dedesubt, cunoscuții își dau seama că l-a bătut soarele în cap și că o să mai țină cîteva zile canicula asta.

Mai mulți cetățeni indignați au inițiat o petiție online prin care cer arestarea preventivă a caniculei.

Klaus Iohannis spune că nu-ți face nimic canicula dacă ești om gospodar. El, de exemplu, și-a făcut singur un aparat de aer condiționat, care funcționează perfect. Mă rog, ceilalți lideri din UE s-au uitat cam ciudat la el cînd meșterea cu ciocanul în timpul unei ședințe a Consiliului European, dar Iohannis a lucrat în continuare la aparatul ăla de aer condiționat, deoarece fiecare secundă e prețioasă.

Gigi Becali a ținut neapărat să facă o aroganță. A adus cinci camioane de zăpadă artificială și a angajat niște oameni să i-o dea la o parte din fața porții.

Auzind că omul gospodar își face iarna car și vara sanie, Iohannis a meșterit zilele astea la o sanie. Spre stupefacția SPP-iștilor, care au încercat să-l ferească pe președinte de orice lovituri de ciocan peste degete.

Procurorii DNA au confiscat mai multe aparate de aer condiționat. Acestea au intrat în atenția lor deoarece condiționau aerul de primirea unor sume mari de bani.

Specialiștii îi îndeamnă pe români să nu iasă din case în intervalul 11-18, deoarece, dacă nu sînt la muncă la ora aia, înseamnă că n-au nici bani de cheltuit aiurea prin oraș.

Sorin Oprescu știe deja cu ce proiect megalomanic va candida anul viitor la alegerile locale: el are de gînd să bage aer condiționat în tot orașul.

Marian Vanghelie a spus că nu se sperie de căldurile foarte mari, deoarece, fiind ca brînza de oaie, rezistă destul de bine pe caniculă.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

 1. #1

  Super articol !!!!!!!

 2. #2

  nu sunteti zdraveni!!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]

 • #danbarnafacts

  13 august 2019

  Din spuma mării contractelor cu statul a apărut, imaculat și superb în nimicnicia lui, ca un câine turbat, Dan Barna. Și, deodată, a început să spună tâmpenii. Poate îl știți. […]

 • Caracal, mon amour

  6 august 2019

  Zilele trecute, pe la ora cînd Ion Cristoiu obișnuiește să tragă pe nări praful din Biblioteca Academiei, îmi făcui și eu rondul pe la Piața Obor, unde zarzavagiii scot natura […]

 • Olimpiada PROȘTILOR

  6 august 2019

  România și-a încredințat destinul unor șarlatani. Șefii de ieri și de azi ai țării, fie ei președinți, miniștri, primari sau parlamentari, trăiesc, cu rare excepții, din impostură. Prosperă din fals, […]