Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Invenții românești mai puțin cunoscute

Zoom Invenții românești mai puțin cunoscute

Tigaia timpului – Puțini știu că, pe lângă mașina timpului, există și tigaia timpului, cu care poți să mergi în diverse epoci, doar că o să bată și-o să troncăne tot drumul. Un alt neajuns e că nu poți să călătorești atât de departe în trecut încât să ajungi în anul în care a fost fabricată. Când o s-o cumperi, vânzătorul o să-ți spună că a fost adusă din Germania, unde i-a aparținut unei pensionare care o folosea doar o dată pe săptămână, lunea, ca să meargă la târgul de duminică.

Ceasul deșteptător – Nu e doar un ceas care te trezește din somn, e un ceas care te face mai inteligent și mai informat. Spre deosebire de smartphone, care este doar un dispozitiv inteligent, ceasul deșteptător împarte înțelepciunea cu tine. Atunci când te uiți la el, afli nu doar ora, ci și care e capitala Croației sau moneda oficială a Mongoliei. Atunci când te afli la o petrecere și ești pe cale să faci o prostie, ceasul deșteptător îți arată ce târziu e și-ți sugerează să pleci acasă.

Naveta spațială de bere – Este o navetă de bere care se comportă la fel ca-n imponderabilitate. Mai exact, poți s-o scapi pe jos, că nu se sparge nimic. A fost inventată de un renumit consumator român care obișnuia să confunde susul și josul, mai ales în momentele lui de slăbiciune.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale