Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iohannis a decis să prelungească starea de urgență doar pentru fraieri

Zoom Iohannis a decis să prelungească starea de urgență doar pentru fraieri

Vești proaste pentru fraierii de pe teritoriul României. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că, după la 15 mai, prelungește starea de urgență doar pentru ei. Astfel, fraierii se vor deplasa în afara locuinței numai cu o declarație de propria răspundere sau cu adeverință de la angajator. Președintele a precizat însă că șmecherii se pot plimba unde vrea mușchiul lor, fără să-i întrebe nimeni nimic.

„Așa cum am anunțat, va fi o relaxare treptată. Mai întâi pentru șmecheri, de la 15 mai, urmând ca și fraierii să beneficieze de unele libertăți, însă numai după ce ne vom asigura că merită“, a spus Iohannis, îndemnându-i pe fraieri să-și dea singuri o palmă ca să nu le dea Poliția două.

Raed Arafat a ținut să le transmită și el un mesaj persoanelor cu față de prost: „Să știți că nu am ajuns încă la vârful pandemiei. S-ar putea să nu ajungem niciodată. E prea devreme să vorbim acum despre relaxare. Vă rog să stați în case, pentru a nu-i încurca pe muncitorii esențiali și pe șmecheri“, le-a spus Arafat fraierilor, dorind totodată să afle de la aceștia dacă mai întreabă de el mamele lor.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale