Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iohannis: Cele mai multe infectări se produc în afara secțiilor de votare

Zoom Iohannis: Cele mai multe infectări se produc în afara secțiilor de votare

Președintele Iohannis a precizat încă o dată că alegerile la termen pe timp de pandemie nu prezintă nici un fel de pericol pentru populație. El a arătat că, dimpotrivă, mersul la vot s-ar putea să salveze foarte multe vieți, deoarece marea majoritate a infectărilor se produc în afara secțiilor de votare. „Aș vrea să-i liniștesc pe români. M-am uitat pe niște date și, în toată luna octombrie, nici măcar o persoană nu s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 în timp ce vota pe teritoriul României. E clar că secțiile noastre de votare sunt cele mai sigure“, a spus președintele.

„Nu votul îi pune pe români în pericol, ci amânarea lui“, a adăugat președintele. „Pentru că îi ține pe oameni în afara singurului loc unde sunt cu adevărat în siguranță: secțiile de votare.“

Pe de altă parte, PSD a spus că alegerile la termen sunt extrem de riscante, mai ales pentru parlamentarii social-democrați care au șanse mici să mai prindă un loc în legislativ.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale