Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iohannis, somat să prelungească starea de urgență de românii care n-au consumat încă toată făina

Zoom Iohannis, somat să prelungească starea de urgență de românii care n-au consumat încă toată făina

Momente grele pentru președintele Klaus Iohannis. Surse de la Cotroceni spun că s-au făcut presiuni mari asupra lui în legătură cu prelungirea stării de urgență, din partea românilor care și-au făcut provizii înainte de carantină. Ei l-au somat pe Iohannis să meargă mai departe cu măsurile preventive atât cât va fi nevoie pentru ca ei să consume toată făina și toată hârtia igienică pe care au apucat să le cumpere.

„Să fim serioși, eu nu mi-am umplut dulapul de drojdie ca să merg iar la muncă și să cumpăr pâine de la Mega Image“, ne-a declarat un cetățean nemulțumit. „Am cheluit o mică avere pe pachețelele astea. Mie cine-mi dă banii înapoi dacă se termină starea de urgență?“

Alți români spun că abia au consumat trei role de hârtie igienică de la începutul crizei, mai ales că unii s-au și constipat. „E o perioadă foarte dificilă pentru organism. N-am mai mâncat legume și fructe proaspete și uite că mi s-a întâmplat nenorocirea. Să știți că e foarte greu să consumi un bax întreg de hârtie igienică dacă mănânci două pachete de biscuiți pe zi. Aș zice că în august ar trebui să se termine starea de urgență sau poate chiar în septembrie, dacă-mi pun și bideu.“

Amenințările pe care le-a primit președintele au fost cât se poate de concrete. Românii cara și-au făcut provizii masive i-au spus președintelui că vor ieși în stradă să protesteze dacă încheie prea devreme starea de urgență. „Bine, nu ieșim chiar acum, pentru că ne-am tuns singuri și vrem să mai crească puțin părul“, se arată în comunicatul pe care l-au trimis la Președinție.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale