Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ipoteză: Dragnea și-a ras mustața ca să evadeze și să se poată deghiza apoi punându-și mustață falsă

Zoom Ipoteză: Dragnea și-a ras mustața ca să evadeze și să se poată deghiza apoi punându-și mustață falsă

O ipoteză șocantă zguduie din temelii politica românescă. Se pare că fostul lider al PSD Liviu Dragnea nu și-a ras mustața pentru că și-a dat seama că suntem în anul 2019 și e penibil să porți mustață, ci pentru că are un plan mult mai diabolic. El ar intenționa să evadeze din închisoare, iar apoi să se deghizeze foarte abil punându-și o mustață falsă. În felul ăsta, nimeni n-o să-l mai recunoască, pentru că e foarte greu să-ți dai seama cine e, de fapt, un om cu mustață falsă.

“Ideea e că mustața falsă te face de nerecunoscut”, a subliniat una dintre sursele noastre. “Nimeni nu-și închipuie cum ar arăta Dragnea cu mustață. Oare figura lui ar mai avea aceleași trăsături sau pilozitatea falsă de pe buza superioară o să-l schimbe complet? Nimeni nu știe.”

Pe de altă parte, există și voci care spun că n-a fost vorba niciodată despre o mustață, ci de un hamster care l-a părăsit pe Dragnea din cauză că n-a mai suportat condițiile de detenție.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale