Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Isărescu a zis "mda"

Zoom Isărescu a zis "mda"

Mugur Isărescu, mutalăul curtat de toată lumea pentru prezidențiale, masonul ascuns ca o hernie în mațele Băncii Naționale, paiul de care se agață orice criză de idei politice, a dat din coadă.

După ce a refuzat în dreapta și-n stînga, se pare că în stînga a zis "mda". E cert că Isărescu a respins onoarea de a-i conduce în luptă, la prezidențiale, pe alde Udrea, Boc și Băsescu. Băsescu a înghițit în sec și a acceptat înfrîngerea în tăcere. Numai că, zilele trecute a început să-l ia pe Isărescu la ștangă legat de electoRATĂ și de ideea apropierii BNR de Guvern. Ce să fie, ce să fie? De ce a ieșit președintele din muțenia respectuoasă cu care ne obișnuise atunci cînd venea vorba despre Isărescu? Păi fiindcă Isărescu a început să cocheteze cu propunerea USD. Ponta ia în calcul, în caz de rupere a USL, și candidatura, din partea PSD, a lui Isărescu. Fiindcă la combinație au pus umărul și Florin Georgescu și alte figuri spectrale din insectarul Finanțe-Masonerie-Servicii, Isărescu s-a urnit. Nu e sigur că marșează, dar a dat imperceptibil din cap. Are însă o mică spaimă: numele de cod "Manole" o ieși la suprafață sau e doar un element de presiune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint