Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

iScandalul continuă. Azi: Mircea Badea se sparge-n linguriță!

Zoom iScandalul continuă. Azi: Mircea Badea se sparge-n linguriță!

În cazul în care n-ai stat în ultima lună într-un sat fără electricitate din Moldova, probabil c-ai aflat deja: Mihai Bendeac, prezentatorul emisiunii iComedy de pe Antena 1, a părăsit trustul Intact cu spume la gură întrucît nesimțiții ăia de șefi ai lui nu l-au lăsat să-l invite în emisiune pe Banciu, celebrul angajat al B1 TV. Și nici să facă un scheci în care Banciu să se bălăcărească cu Mircea Badea. Evident, după ce Bendeac și-a luat poșetuța și-a plecat acasă, s-a dezlănțuit online: că i s-a interzis să facă mișto de colegii lui de la Antena 3, că n-are voie să invite la emisiune prezentatori de la alte posturi TV, deși copiii care se uită la emisiunea lui au cerut în mod special asta, că Mircea Badea l-a atacat, că trustul Intact l-a linșat mediatic etc.

După ce-a terminat de bălăcărit Antenele, Bendeac a trecut la atacuri mai personale. Mai precis, l-a terfelit pe Mickey Hash, fostul lui coleg și co-prezentator la iComedy. Vina omului era aceea de a se fi lăsat descoperit de Bendeac și dus la TV. “Astăzi, mi-a fost dat să întîlnesc acea formă de ticăloșie care te lasă mut, inert”, îl înțepa Bendeac pe nerecunoscătorul care nu l-a urmat. Evident, micuța Galateea i-a dat replica lui Pygmalion, sugerîndu-i, printre altele, că a fost un lider atît de bun încît nimeni din echipă nu l-a urmat. Bendeac a prins-o din zbor și-a plusat cu faptul că el este atît de profi încît poartă peruci de 15 ani, pe cînd Mickey Hash refuză s-o facă pentru a nu-și strica coafura.

Pe scurt: conflictul degenerează, Bendeac se tăvălește pe jos, cu spume deontologice la gură, Mickey Hash rămîne prezentator la iComedy întrucît salariul nu-i permite să își bage picioarele în contract, iar Mircea Badea ajunge invitat la prima ediție a emisiunii de la plecarea lui Bendeac. Realizatorii propun ca, la finalul emisiunii, Mircea Badea să facă față unei provocări. Celebrul șpagatist se oferă să sară cu parașuta, spre marea disperare a realizatorilor, care visau la ceva simplu, cum ar fi, evident, îngurgitarea unei lingurițe cu scorțișoară. Inițial, Badea încearcă să se eschiveze întrucît treaba pare cam prea puerilă chiar și pentru gustul său, dar acceptă în cele din urmă, cu condiția ca o ambulanță să se afle deja la ușa studioului. Iar de aici rezultă două chestiuni divergente: 1) Mircea Badea a solicitat o ambulanță întrucît aflase deja de pe net care e efectul scorțișoarei uscate asupra fraierilor care acceptă o astfel de provocare perfect stupidă. Tocmai de aceea, nu-l văd deloc bine pe băiatul ăsta, Mickey Hash, întrucît de la el a pornit idioțenia în sine, iar Mirciulică nu uită, nu iartă și nu lovește decît prezentatorii care nu se duc la sală; și 2) Mircea Badea a cerut o ambulanță pentru că, smardoist cum îl știm, intenționa să bage lingurița în spital.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint