Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iubiți păduchii, chiar dacă nu fac parte dintr-un partid politic

Zoom Iubiți păduchii, chiar dacă nu fac parte dintr-un partid politic

O femeie din Australia a decis să-și lase fiica plină de păduchi pentru că „nu dorește să îi ucidă fiindcă este vegană, iar veganii nu omoară ființe vii“. Iată o frază care sintetizează perfect motivele pentru care ceilalți oameni cred despre vegani că sînt buni și iubitori, păcat că-s așa de idioți.

Un muzician rus a fost condamnat la închisoare pentru mesajele antirăzboi postate pe Internet. În lumea liberă, oamenii de revoltă sincer: „Cum, șase ani de bulau?“. În lumea liberă de libertate, rușii se revoltă și mai sincer: „Cum, mai e viu?“.

Autoritățile din Irak interzic ca în mass-media să mai fie utilizat cuvîntul „homosexualitate“, care trebuie înlocuit obligatoriu cu „deviație sexuală“. E revoltător și retrograd, dar era de așteptat. După ani de zile în care s-a decis „nu zicem mediocru, zicem excepțional de potrivit“, „nu facem mișto de un sportiv netalentat, remarcăm multimedaliata sportivă trans“ și „nu spunem minciună nerușinată, e adevăr alternativ“, era clar că o să vină și niște dobitoci care să abuzeze sistemul.

Directorul expoziţiei Harry Potter de la Muzeul Culturii Pop din Seattle a decis să interzică orice menționare a lui J.K. Rowling în instituție. Pentru că Rowling este autoarea lui Harry Potter și, din această postură, și-a permis să pretindă că toate „persoanele cu menstruație“ ar fi femei, ceea ce ofensează adevărul corect politic. Este că acum veganii ăia din prima știre nu mai par atît de idioți?

Premierul Poloniei anunță un referendum privind soarta imigranților ilegali care aduc diversitate din Orientul Mijlociu și Africa. Cel mai probabil, referendumul va promova multiculturalismul și inclusivitatea prin întrebări tip: „Vreți să-i acceptăm pe imigranți în Germania sau în Franța?“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint