Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnal din anul glumei – Jobs pleacă de la Apple. O iTragedie!

Zoom Jurnal din anul glumei – Jobs pleacă de la Apple. O iTragedie!

Jurnalul lui Bill Gates

24 august – Ce ironie a sorţii! După ce a făcut mişto de mine că Windows-ul e vulnerabil faţă de viruşi, Steve s-a îmbolnăvit atât de tare că-şi dă demisia. O să fiu totuşi decent şi n-o să-i spun cine sunt atunci când o să-l sun noaptea, ca să-i râd în nas.

25 august – Îl sun azi pe fraier şi-i zic: „Am auzit că nu mai ai serviciu. Păi, na, e greu pe vremurile astea. Ia zi, vrei să lucrezi pentru mine?“. Am închis imediat, că mă pufnea râsul, dar după ce m-am mai liniştit l-am sunat din nou. Îi spun de data asta: „Scu­ză-mă, cred că s-a întrerupt, eram într-o zonă cu semnal slab, în vila mea de vacanţă din Himalaya. Acum am luat elicopterul şi am coborât puţin până în Kathmandu, să te aud mai bine. Ce zici de oferta mea? Îţi dau şi asigurare medicală, că am auzit c-ai avea nevoie“. A închis. 

27 august – Am văzut pe net o poză în care Steve apare slab mort, într-un fel de rochie neagră şi cu nişte ciorapi flauşaţi în picioare. Să vedem acum cine-i cel mai prost îmbrăcat milionar. 

31 august – Am nervi. Steve m-a sunat de pe patul de spital şi mi-a spus care vor fi ultimele lui cuvinte: „Internet Explorer e cel mai retardat browser“. Păi, bă, nemernicule, ţie nu ţi-e ruşine aşa puţin? De mine poţi să spui orice, dar nu te lua de copiii mei, că-ţi rup capul. 

 

Jurnalul lui Steve Jobs

 

24 august, 8,30 a.m. – Dragă iJurnalule, mă simt ca un iDiot. Am vorbit cu băieţii de la iNvenţii şi mi-au spus că aplicaţia de iPhone care vindecă cancerul e un eşec total. Ne gîndim la iPancreas. Te ţin la curent.

25 august, 12,51 p.m. – E clar, sfîrşitul e aproape… Mai am doar două helănci curate.

27 august, 3,03 a.m. – De două zile, retardatul de Bill Gates mă sună la 3 noaptea, rîde ca vita, după care închide. 

28 august, 5,09 p.m. – Ia uite, o fabrică de ceramică din Horezu a scos pe piaţă o farfurie cu colţuri rotunjite. Alţii care mi-au furat de­signul de la iPad! Am să-i dau în judecată cum am făcut şi cu idioţii de la Samsung!

29 august, 8,34 a.m. – Mi-e groază la ce o să scoată pe piaţă cretinii ăştia după ce le las compania. Uită-te la ei, sigur scot o maşină de spălat care se leagă la Face­book.

29 august, 10,45 a.m. – Ce-o să mai rîd cînd or să afle că, dacă mor, toate iPhone-urile, iPad-urile şi Mac-urile din lume sînt programate să le fure utilizatorilor şosetele şi să le ascundă în pădure!

30 august, 06,34 a.m. – Există totuşi şi lucruri mai rele ca moartea. De exemplu, Internet Explorer.

1 septembrie, 10,22 a.m. – A venit nava-mamă, mă duc acum. Rămas bun micuţii mei! Mai ales tu, iPod Nano. Poate vă pune dracu’ să nu subjugaţi omenirea, că aţi belit tranzistorul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]