Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnal din anul glumei – Jobs pleacă de la Apple. O iTragedie!

Zoom Jurnal din anul glumei – Jobs pleacă de la Apple. O iTragedie!

Jurnalul lui Bill Gates

24 august – Ce ironie a sorţii! După ce a făcut mişto de mine că Windows-ul e vulnerabil faţă de viruşi, Steve s-a îmbolnăvit atât de tare că-şi dă demisia. O să fiu totuşi decent şi n-o să-i spun cine sunt atunci când o să-l sun noaptea, ca să-i râd în nas.

25 august – Îl sun azi pe fraier şi-i zic: „Am auzit că nu mai ai serviciu. Păi, na, e greu pe vremurile astea. Ia zi, vrei să lucrezi pentru mine?“. Am închis imediat, că mă pufnea râsul, dar după ce m-am mai liniştit l-am sunat din nou. Îi spun de data asta: „Scu­ză-mă, cred că s-a întrerupt, eram într-o zonă cu semnal slab, în vila mea de vacanţă din Himalaya. Acum am luat elicopterul şi am coborât puţin până în Kathmandu, să te aud mai bine. Ce zici de oferta mea? Îţi dau şi asigurare medicală, că am auzit c-ai avea nevoie“. A închis. 

27 august – Am văzut pe net o poză în care Steve apare slab mort, într-un fel de rochie neagră şi cu nişte ciorapi flauşaţi în picioare. Să vedem acum cine-i cel mai prost îmbrăcat milionar. 

31 august – Am nervi. Steve m-a sunat de pe patul de spital şi mi-a spus care vor fi ultimele lui cuvinte: „Internet Explorer e cel mai retardat browser“. Păi, bă, nemernicule, ţie nu ţi-e ruşine aşa puţin? De mine poţi să spui orice, dar nu te lua de copiii mei, că-ţi rup capul. 

 

Jurnalul lui Steve Jobs

 

24 august, 8,30 a.m. – Dragă iJurnalule, mă simt ca un iDiot. Am vorbit cu băieţii de la iNvenţii şi mi-au spus că aplicaţia de iPhone care vindecă cancerul e un eşec total. Ne gîndim la iPancreas. Te ţin la curent.

25 august, 12,51 p.m. – E clar, sfîrşitul e aproape… Mai am doar două helănci curate.

27 august, 3,03 a.m. – De două zile, retardatul de Bill Gates mă sună la 3 noaptea, rîde ca vita, după care închide. 

28 august, 5,09 p.m. – Ia uite, o fabrică de ceramică din Horezu a scos pe piaţă o farfurie cu colţuri rotunjite. Alţii care mi-au furat de­signul de la iPad! Am să-i dau în judecată cum am făcut şi cu idioţii de la Samsung!

29 august, 8,34 a.m. – Mi-e groază la ce o să scoată pe piaţă cretinii ăştia după ce le las compania. Uită-te la ei, sigur scot o maşină de spălat care se leagă la Face­book.

29 august, 10,45 a.m. – Ce-o să mai rîd cînd or să afle că, dacă mor, toate iPhone-urile, iPad-urile şi Mac-urile din lume sînt programate să le fure utilizatorilor şosetele şi să le ascundă în pădure!

30 august, 06,34 a.m. – Există totuşi şi lucruri mai rele ca moartea. De exemplu, Internet Explorer.

1 septembrie, 10,22 a.m. – A venit nava-mamă, mă duc acum. Rămas bun micuţii mei! Mai ales tu, iPod Nano. Poate vă pune dracu’ să nu subjugaţi omenirea, că aţi belit tranzistorul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

Ultimele articole