Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul de vacanță al lui Klaus Iohannis

Zoom Jurnalul de vacanță al lui Klaus Iohannis

12 iulie

Dragă jurnalule, o să fiu sincer cu tine de la început: vreau și eu să merg în cosmos, împreună cu Jeff Bezos. Din păcate, n-am atâția bani cât cere el pentru un bilet. Am făcut un calcul și, ca să-mi permit călătoria în spațiul cosmic, ar trebui să fac meditații la fizică timp de cinci ani cu peste 25.000 de elevi din clasa de mijloc. E imposibil așa ceva. Nu mi-ar mai rămâne timp pentru vacanțe. O soluție ar fi să fac meditații din vacanță, dar așa m-ar rupe biletele de avion și cazarea pentru elevii de la meditație, plus că pe mulți dintre ei s-ar putea să nu-i lase părinții în Seychelles.

14 iulie

La mulți ani Franței și tuturor turiștilor români care-și fac concediul în Franța! Cred că e momentul să aducem cu toții un omagiu acestei națiuni mărețe, care a dat lumii numeroase plaje de neuitat. Când eram mai tânăr, mă uitam la filmele cu jandarmii din Saint Tropez, dar nu pentru efectul comic, pentru că niciodată nu mi-a plăcut să râd, ci pentru a admira plajele Mediteranei. Oricum, mie nu prea-mi place să râd. De ce-aș face-o? Ce interes aș avea? Mereu când văd un om care râde, mă gândesc că urmărește ceva, altfel nu s-ar hlizi ca prostul la toate bancurile alea de pe Internet și la comediile de la televizor.

18 iulie

Da, am reușit. Mi-am luat și eu bilet pentru excursia în spațiu a lui Jeff Bezos. Cu ocazia asta, România mai înregistrează o premieră la nivel mondial: vom avea primul SPP-ist trimis în spațiul cosmic.

19 iulie

Aștept excursia asta în spațiu la fel cum așteaptă un copil vacanța de vară. Abia aștept să mă uit la planetă din cosmos, să pun mâna pe telefon, să-l sun pe Rareș Bogdan și să-i spun că sacoul lui mov cu dungi se vede din spațiu și că ar fi bine să-l dea jos și să-l arunce la gunoi, pentru că ne facem de râs, ca specie, și că de-aia ne tot ocolesc extratereștrii.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale