Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul lui Elon Musk

Zoom Jurnalul lui Elon Musk

29 octombrie

M-a sunat secretara mea personală, cică în Poiana Brașov e prea scump. N-am vrea să ne cazăm la Bran, în Castelul lui Dracula?

Ce să mai zic, dragă jurnalule? Am acceptat, îți dai seama. Oricum, pun pariu că la Bran e mai ieftin numai din cauză că e bântuit castelul. Dacă prind vreo fantomă că mă deranjează în timpul sejurului, îi bannez pe toți de pe Twitter.

30 octombrie

Am ajuns în România și ne-am cazat. Frumos, ce să zic? Am găsit în cameră de toate: papuci de baie, cască de duș, periuță de dinți și prosoape noi. Totuși, lipsea ceva. Un țăruș cu care să ne apărăm de vampiri.

Așa că am sunat la recepție și am cerut un țăruș.

După nici douăzeci de minute, a apărut la ușa noastră un băiat cu mâinile-n buzunar.

– Unde-i țărușul? l-am întrebat.

– Aici! Eu sunt. Mi se spune așa pentru că mereu parchez pe linia de tramvai și fac depășiri de coloană prin care blochez circulația.

– Bine, dar eu am nevoie de un altfel de țăruș.

– Ce fel de țăruș v-ar trebui?

– Unul care să omoare vampiri.

– Îmi pare rău, dar aici nu pot să vă ajut. Sunt sub control judiciar pentru proxenetism și o vreme n-am voie să omor pe nimeni.

31 octombrie

E cel mai groaznic Halloween din viața mea. În sensul rău al cuvântului. Ieri, când am coborât în stațiune ca să casc gura la standurile cu linguri de lemn, blănițe de ied și ceramică populară, cineva mi-a furat Twitter-ul. E adevărat, am făcut imprudența să-l las în cameră, dar nu mă gândeam că-s chiar așa de hoațe cameristele. Nu mi se pare normal să pui mâna pe ce nu-i al tău. Și m-a mai și costat 44 de miliarde de dolari. Ca să-mi cumpăr unul nou, trebuie să scot bani de pe card, nu-mi ajunge cash-ul pe care-l am la mine.

Dar gata, ajunge. Nu mai stau două secunde în țara asta înfiorătoare, în sensul rău al cuvântului. Să se ducă dracului toți! În sensul rău al cuvântului, nu ca parte a petrecerii de Halloween.

Se anulează și bairamul pe care voiam să-l organizez.

O să plec chiar în seara asta înapoi în America și-o să las vorbă că n-am fost deloc, că totul a fost doar o mișcare de marketing, de promovare a unui produs obscur.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint