Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul lui Klaus Iohannis, dirigintele Consiliului Suprem de Educare a Țării

Zoom Jurnalul lui Klaus Iohannis, dirigintele Consiliului Suprem de Educare a Țării

6 septembrie

Stimați români, am vești bune pentru voi: din fericire, drona aia căzută în România era chiar rusească! Mă tem că, dacă aș fi capabil, aș cînta de bucurie sau, mă rog, aș scoate niște sunete similare fluieratului. Voi realizați ce înseamnă asta? Vă repet: drona căzută era 100% rusească! Dacă nu realizați, vă spun eu: asta înseamnă că nu vine Darth Vader după mine, ferm convins că prințesa Leia mi-a băgat undeva planurile Stelei Morții.

7 septembrie

Prima doamnă Carmen mi-a zis că sînt ridicol cu temerile mele: „Dragă Klaus, ca să cînți sau să fluieri fericit ai nevoie de inimă. Și e absolut imposibil să ai parte de inimă dacă nu mă îmbrac eu în Dorothy și nu mergem în vacanță în Orașul de Smarald!“.

8 septembrie

Prima doamnă Carmen a încercat să-mi calmeze și temerile legate de Darth Vader, dar fără succes. Degeaba mă întreba ea sarcastic: „Unde ai văzut tu Chewbacca în România?“. Ea n-a văzut-o pe Turcan neepilată.

 9 septembrie

Luni e prima zi de școală. Ziua în care îmi amintesc de fiecare dată ce important e să ai priorități bine definite în viață. Asta aș vrea să înțeleagă și românii: în loc să irosească banii pe copii, mai bine i-ar investi în imobile lipsite de simțire. Așa, ca mine!

11 septembrie

Am luminat ceremonia de deschidere cu Prezența Mea. Nu este o laudă deșartă, este un principiu elementar de fizică: suprafețele cromate reflectă foarte bine lumina. Impresionată, directoarea școlii m-a chemat conspirativ în cancelarie și mi-a pus în brațe o pungă de cafea, spunînd: „Știți, din greșeală am luat nemăcinată… Dacă ați fi atît de drăguț să ne ajutați…“. Regret, doamnă, dar eu nu pot fi și președinte, și util în același timp.

12 septembrie

La mulți ani, Dan Darie!

13 septembrie

Am decis că statul degeaba ca un prăjitor de pîine puțin stricat nu mă caracterizează. Nu, astăzi mă voi implica în problemele țării. Prima doamnă Carmen va trebui să accepte decizia mea: vom amîna plecarea în week-end la Sibiu.

15 septembrie

E vineri, s-a dus deja jumătate de week-end. Cum trece timpul… Încep să regret alea cinci minute cu care mi-am întîrziat plecarea miercuri. Prima doamnă Carmen avea dreptate: țara asta de ingrați nu ne merită.

2 comentarii

  1. #1

    La usa din fundul aveonului cu „ghinionistii” apare un „exit”. Sa fie f’o premonitie?

  2. #2

    La Multi Ani, d-l Darie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint