Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul lui Marcel I, premier al unei țări care aproape că nu-l merită

Zoom Jurnalul lui Marcel I, premier al unei țări care aproape că nu-l merită

5 octombrie

Buna guvernare înseamnă să-ți găsești calmul, să faci treaba cu plăcere și, în general, să te focusezi pe chestiile esențiale. De exemplu, eu: deși eram prins între o discuție deprimantă despre bugetul gol și una catastrofală despre capacitatea de apărare a României, mi-am făcut timp și am fost în excursie cu clasa la nouă fabrică Coca-Cola.

6 octombrie

Românii trebuie să știe că sacrificiile pe care le facem nu sînt inutile. E drept că veți plăti mai mult pentru fiecare bidon de suc plin de zahăr sau înlocuitori cancerigeni, dar faceți asta știind că banii de la populație vor ajunge la Coca-Cola drept ajutoare sociale sau ceva de genul. Nu, nu e o glumă tîmpită. Trebuie să ajutăm mediul de afaceri. Fără banii voștri, există pericolul real ca această îndrăgită companie să-și piardă poziția de prim poluator cu plastice al lumii!

7 octombrie

Știu că românii sînt uimiți și foarte-foarte speriați de ceea ce se întîmplă acum în Israel, dar țin să-i asigur că guvernul pe care îl conduc are pregătită strategia de răspuns. Avem resurse nelimitate de gînduri și rugăciuni și sîntem gata oricînd să le trimitem celor în nevoie.

8 octombrie

În mod cu totul neașteptat, situația din Israel i-a făcut pe unii români, mai prăpăstioși din fire, să se întrebe din nou care e capacitatea de apărare a României. Fiți liniștiți, nu avem nici o problemă din acest punct de vedere: România nu e Israel, România n-are vecini musulmani și România este apărată de promisiunile altora că ne vor veni în ajutor.

10 octombrie

Am aflat că România s-a clasat peste Bulgaria la testele PISA. Nu vreau să par arogant, dar dacă am fi mutat capitala la Buzău am fi fost probabil și mai sus.

11 octombrie

Dragi români, să nu ne panicăm inutil! Eu știu că, indiferent de cît de nasol ar arăta situația, totul se poate rezolva în final  dacă se preocupă cineva să ia lucrurile metodic și temeinic. Acum, sper ca românii să-l și găsească pe acel cineva, că eu n-am timp de toate prostiile.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint