Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul lui Nicușor Dan

Zoom Jurnalul lui Nicușor Dan

2 decembrie

Sunt mulțumit de noul Târg de Crăciun de la Universitate. Și ce dacă e cu intrare? Dacă mă supăr, la anul pun și taxă de ieșire.

5 decembrie

Multă lume spune că traficul din București este infernal. De ce ai folosi expresia „trafic infernal“? Rezultă cumva că în iad e o infrastructură foarte proastă și că toată lumea are mașină. E ciudat, pentru că nu te-ai aștepta ca un suflet damnat pe veci să aibă automobil personal și să-l folosească des.

Oricum, lumea n-ar trebui să se plângă de trafic. Unde se tot grăbesc? Să mai stea și pe acasă, că e pandemie. Dacă n-au ce face, le dau eu o culegere de Niță și Năstăsescu, să-i țin ocupați.

10 decembrie

În sfârșit, m-am vaccinat. Am cedat presiunilor. Sincer să fiu, acum mă aștept la orice. N-ar fi exclus ca, din cauza acestui vaccin, să nu câștig și al doilea mandat la Primărie. Sau să las Bucureștiul fără apă caldă și în anul care vine. Sau să se circule la fel de prost pe marile bulevarde și nu numai. A fost, însă, un risc asumat.

Cu certificatul verde în mână, am fost în toate locurile unde n-am putut intra până acum. La film, la mall, la librărie, la muzeu. Ba am încercat și să merg la Palatul Victoria, ca să port negocieri cu Florin Cîțu, dar mi s-a spus că nu mai e acolo. Oare ce i s-a întâmplat bietului Florin? I-au anulat vaccinul și acum nu-l mai lasă nici pe el să intre?

11 decembrie

Cică un copil din sectorul 2 i-a scris o scrisoare Moșului și i-a spus că de Crăciun vrea să primească apă caldă. Asta ca să vedeți ce obraznici sunt copiii din ziua de azi. Pe cine faci tu Moș, măi, puștiule? Am doar 51 de ani. Ia, poate că o să-ți dau apă caldă când o să-nveți să vorbești. Până atunci, să te speli la un lighean cu raza R.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale