Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul lui Recep Tayyip Erdogan, președintele reales al Turciei

Zoom Jurnalul lui Recep Tayyip Erdogan, președintele reales al Turciei

Jurnal-bey, nu credeam să existe lucru care să mă facă mai fericit decît rating-urile emisiunii Exatlon, pe Kanal D în România, dar totuși se pare că viața ne pregătește și lucruri mai frumoase decît Cătălin Cazacu, Ionuț “Jaguarul” și Giani Kiriță. Este vorba de realegerea mea în funcția de mare sultan al Turciei într-un mod democratic, cel mai democratic. Asta zic toți ziariștii care au scăpat de acea boală misterioasă care a făcut ravagii în țară. Noroc că am putut să-i adunăm pe toți în centre speciale de tratament unde pot fi tratați cum trebuie.

Mă felicit personal pentru modul în care am orchestrat aceste alegeri libere și democratice. Îi felicit și pe cetățenii care au votat liber și democratic cu mine. Sper ca, pînă la următoarele alegeri, și restul cetățenilor să realizeze ce greșeală au făcut că nu au votat cu mine. Oricum, or să tot aibă ocazia.

Am primit astăzi felicitări de la bunul meu prieten Victor Ponta. Glumesc, i-am închis telefonul, care Ponta? Nu cunosc nici un Ponta. Dacă era bărbat și nu zdreanță de șters halvaua, își lăsa mustață și conducea partidul și astăzi, dar el a vrut să fie doctor. Cine mai vrea să fie doctor în ziua de azi? Poți să lucrezi cu oameni care se zbat în chinuri groaznice și dacă ești președinte. Și iar îmi vin în minte bieții ăia jurnaliști. Of, of!

M-a sunat și pezevenghiul ăla de Vladimir Putin. Auzi, ce poznaș: cică, dacă sînt așa bun, de ce-am ieșit din primul tur al alegerilor, mai devreme nu se putea? Îmi place mereu să vorbesc cu Vladimir la telefon, e un prieten bun. De-aia nici n-am trimis echipa Turciei la Mondiale la ei. Ca să le dau o șansă să cîștige. Anul ăsta nu jucăm decît cu Turcia B – sau Naționala Germaniei, cum îi mai zic ei.

Stau uneori și mă gîndesc: oare e bine să dăm femeii un rol mai mare în societate decît cel de sultană Hurrem? Avem nevoie de asta sau ar fi mai bine să facem ca în Iran? Apoi, de fiecare dată, îmi aduc aminte ce încredere oarbă are domnul Liviu Dragnea în doamna premier Viorica Dăncilă. Da, modelul iranian mi se pare o variantă tot mai atrăgătoare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint