Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul lui Vladimir Putin

Zoom Jurnalul lui Vladimir Putin

2 decembrie

Dragă jurnalski, știi ce-mi doresc eu mai mult și mai mult de la Moș Gerilă? Să-mi aducă un război nou în regiune. M-am săturat de cel vechi. Nimic nu e mai anost și mai enervant decât un război de care te-ai plictisit. Mi-ar plăcea un război nou cu Ucraina, despre care să scrie toată presa occidentală. Nu m-a mai arătat cu degetul un jurnalist de la New York Times de nu mai țin minte. Redacțiile din America și din Europa de Vest se comportă ca și cum nici măcar nu exist. Oi fi îmbătrânit eu, dar încă mai pot să călăresc urși, să joc hochei pe gheață la bustul gol și să-mi închid opozanții.

5 decembrie

Dragă jurnalski, să vezi ce mi s-a întâmplat. Ieri am fost la o nuntă și, așa cum cere datina, am eliberat doi porumbei albi din colivie. L-am avertizat, însă, pe mire. Dacă porumbeii încep să vorbească cu presa din Occident, îi închid la loc. Și nu le mai dau drumul. Ba chiar s-ar putea să moară în condiții suspecte chiar la ei în colivie, iar totul să arate ca o sinucidere. Să nu mă facă, atâta zic.

6 decembrie

Îmi place tipul ăsta nou de război, războiul hibrid. În primul rând, războiul hibrid consumă mai puțin. În al doilea rând, e mai prietenos cu mediul. Nu cred că aș mai putea să port un război ca pe vremuri. În curând, sper să trecem la războiul electric, pe calculator, purtat exclusiv prin site-uri de dezinformare și prin reclame pe Facebook.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale