Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul Măriei Sale Klaus I și al II-lea, Cap al Nației, Apărător al Credinței în Nu Trebuie Să Faci Nimic

Zoom Jurnalul Măriei Sale Klaus I și al II-lea, Cap al Nației, Apărător al Credinței în Nu Trebuie Să Faci Nimic

• Jurnalule, au fost evaluările naționale și toată lumea freamătă că elevii români sînt proști bîtă. Că Educația românească e o mizerie. Că pe vremea lor se făcea carte. Hai să fim serioși, asta e o absurditate. Dacă pe vremea lor școala ar fi fost așa, nu s-ar fi umplut România de generații  care acceptă să fie conduse de repetenți, plagiatori, lingăi, bețivi și curve.

• Jurnalule, am primit un mesaj foarte ciudat prin geam, legat de o cărămidă. Sînt foarte îngrijorat. Dacă e cumva o cărămidă de la una din casele mele?

• Jurnalule,  am uitat să-ți zic de mesaj. Iată-l: „Băi Klaus, nu vreau să trecem la măsuri radicale, dar…

1) România pute a secureală;

2) Guvernul Tău a dus nivelul de trai în găleată;

3) Singura ta reacție la dezastrul din țară a fost un mizilic de 50 de bani;

4) Ceaușescu a dat 100 de lei – nu 50 de bani!!!!! – și tot l-am împușcat de Crăciun“.

• Jurnalule, m-am mai gîndit: chiar nu mă pun în nici un pericol. În definitiv, Crăciunul e departe. De fapt, din ce-mi aduc aminte, cea mai apropiată sărbătoare e 23 August. Hai să fim serioși, ce mi s-ar putea întîmpla nasol pe 23 August?

• Jurnalule, românii trebuie să fie informați că președintele lor nu stă degeaba. Ieri, de exemplu, am stat să-mi fac un update foarte important de software.

• Jurnalule, doamna Carmen a venit ieri la mine și mi-a zis: „Dragă Klaus, ar trebui să-ți instalezi niște trăsături de caracter“. Am privit propunerea cu atenție și îngrijorare, pentru că așa există riscul să fiu confundat cu un om sau, mai rău, cu un român. Dar bine, fie. Hai să încercăm cu două trăsături de caracter. Și, pentru că sînt precis și ordonat, le-am ales alfabetic:  de azi înainte voi fi arogant și antipatic.

• Jurnalule, am chemat un specialist să-mi măsoare noile trăsături de caracter. Nu vreau să mă laud, dar aroganța mi-a ieșit 10 pe scara Năstase. Știam eu că am excelența în instalație

• Jurnalule, mi s-a recomandat să-mi caut alte categorii de susținători. Să mă arăt deschis la noile tendințe. De exemplu, să-mi declar susținerea publică pentru persoanele non-binare. Sincer, mi se pare cam aiurea. De ce aș irosi Timpul Meu pentru niște creaturi inferioare, care nu sînt capabile să gîndească în 0 și 1, așa ca Mine?
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale