Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul unui fotbalist de Națională

Zoom Jurnalul unui fotbalist de Națională

18 noiembrie

Cum? Anul ăsta Cupa Mondială e în Qatar? Nu-mi vine să cred, ăștia inventează țări în care să țină competiția. Nu puteau să organizeze campionatul într-o țară care există deja?

19 noiembrie

Dragă jurnalule, eu sunt un tip optimist, doar mă știi. Încerc mereu să văd partea bună. De exemplu, acum mă gândesc la promoțiile de Black Friday, de care pot să profit pentru că sunt în țară. Cred că o să-mi iau un televizor nou-nouț, la care să văd Campionatul Mondial. Ăla pe care-l aveam în 2018 și la care am văzut Cupa Mondială din Rusia s-a cam învechit. Plus că sunt și eu jucător de Națională, nu cine știe ce rezervă de la Botoșani sau Mioveni. Merge să văd campionatul la cel mai bun televizor posibil, să simt că sunt acolo și că-s la o victorie distanță de a mă vopsi blond în cap.

Cumva, mă bucur că nu ne-am calificat. Ce făceam acolo, pe căldura aia? Cică e atât de cald că au aer condiționat pe stadioane, la nivelul gazonului. Cum să joci în condițiile astea? Mă mai întorceam și cu vreo răceală de acolo.

Nu mai spun că e interzisă berea. Ce fel de Cupă Mondială mai e aia fără bere? Ce vor face suporterii tot meciul? Practic, vor fi obligați să se uite la ce se-ntâmplă pe teren.

20 noiembrie

Gata a-nceput și Campionatul Mondial, dar, acum îmi dau seama, oricum nu puteam ajunge în Qatar, pentru că azi avem amical cu Moldova. Păi, ce facem? Ne batem joc? Dacă ne calificam, trebuia să-i refuzăm politicos pe organizatori și să le explicăm că avem treabă la Chișinău, unde întâlnim Naționala țării vecine și prietene, ba chiar surori.

Meciul de deschidere e Qatar-Ecuador. Nu-nțeleg cum vine asta. Au făcut o selecționată a oamenilor născuți pe linia imaginară rezultată din intersecția suprafeței Pământului cu planul care taie planeta perpendicular pe axa polilor? Ciudat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint