Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Justiția din România, sedusă și intimidată

Zoom Justiția din România, sedusă și intimidată

► Ultimul raport MCV susține că presa intimidează și hărțuiește justiția din România. Rezultă totuși că justiția nu e chiar așa de oarbă dacă, din când în când, mai citește câte un ziar.

► Cristian Cioacă i-a trimis ministrului de Interne o scrisoare prin care îi semnalează acestuia nereguli în desfășurarea anchetei. Cioacă a mai spus că nu se teme de o anchetă corectă, deoarece, dacă s-ar fi temut, ar fi putut să se ascundă și el la fel de bine cum a ascuns cadavrul Elodiei.

► Aflat în campanie electorală la Slatina pentru a-l susține pe candidatul PP-DD la funcția de primar, Dan Diaconescu acuză că a fost urmărit și amenințat de oamenii unui adversar politic. Se pare că Diaconescu ar fi încasat o bătaie cruntă dacă nu s-ar fi făcut imediat nevăzut, ascunzân du-se în spatele unui cablu subțire care atârna de la un balcon.

► Curtea de Apel București a menținut decizia CNA de închidere a postului OTV. Tolea Ciumac, unul dintre apropiații televiziunii lui Dan Diaconescu, a spus că e regretabil ce se întâmplă și că înțelege perfect prin ce trece OTV-ul, deoarece și el a fost închis.

► Un studiu recent arată că românii sunt printre cetățenii europeni cei mai detestați de polonezi. Dacă ne luăm după dictonul care spune că dușmanii dușmanilor mei sunt prietenii mei, rezultă că britanicii ar trebui să ne iubească.

► Adrian Năstase riscă să fie executat silit pentru a se recupera de la el prejudiciul din dosarul Trofeul Calității. Fostul premier a propus, se pare, ca justiția să-i ia nu casa, ci celula de închisoare, deoarece abia așteaptă să fie evacuat din penitenciar.

Publicat în Cațavencii, nr. 5(83), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint