Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Klaus Iohannis îi roagă pe românii din diaspora să-i uite numărul de telefon

Zoom Klaus Iohannis îi roagă pe românii din diaspora să-i uite numărul de telefon

Apel disperat al președintelui către românii din diaspora, pe care i-a rugat să nu vină în țară de Paște anul ăsta și să-i uite numărul de telefon. „Dragii mei, știu că vă e dor de casă, dar, dacă țineți la cei dragi, vă rog să nu veniți anul ăsta de sărbători. Și să-mi ștergeți din agendă numărul de telefon. Știți ce? Vă sun eu, dacă e ceva”, le-a transmis președintele Iohannis românilor din diaspora, după care le-a adresat și un mesaj mobilizator: „Anul ăsta, vedeți și voi… vă descurcați. Sunteți mari. Nu trebuie să vă țin eu de mână. Hai, pa”.

Președintele a ținut să-i transmită câteva cuvinte și românului din Suedia care și-a pus la mașină plăcuțe de înmatriculare cu Muie PSD. „Dragul meu, știu că PSD chiar merită acest mesaj politic, însă anul ăsta trimite-ne doar o poză cu mașina. Asta dacă o mai ai și nu cumva ți-a luat-o înapoi firma de leasing din cauza crizei economice. Oricum, poți să transmiți mesajul ăsta politic și pe Internet, în secțiunea de comentarii a paginii de Facebook a lui Marcel Ciolacu. Aveți grijă de voi și, pentru binele vostru, nu uitați: Nu e cazul să vă bazați pe mine!”.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale