Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Klaus Iohannis va fi recompensat cu premiul Nobel pentru meditații la fizică

Zoom Klaus Iohannis va fi recompensat cu premiul Nobel pentru meditații la fizică

Vești bune pentru români: șeful statului ar primi din partea Academiei Suedeze recunoașterea pe care o merită, urmând a-i fi decernat primul premiu Nobel pentru meditații la fizică. „Este vorbea de cea mai recentă categorie a Nobelului“, a explicat președintele Academiei Suedeze. „Era nevoie de un premiu pentru cei care fac acest efort ieșit din comun. Din câte înțeleg, președintele Iohannis chiar excelează. Nu e ușor să-ți cumperi case din meditații la fizică. Nici măcar Einstein n-a reușit această performanță.“

Potrivit comitetului care acordă această distincție, Iohannis va fi recompensat pentru contribuțiile sale din domeniul fizicii, care au lărgit cunoașterea umană de la nivelul claselor a șasea și a șaptea, de la profilurile Filologie și Științe Socio-Umane.

Începând cu anul viitor, se va acorda și premiul Nobel pentru meditații la Literatură, unde favorită e o doamnă profesoară de română din Târgoviște care-i foarte apreciată de elevii ei pentru comentariul literar pe care l-a dictat pentru schița „Vizită“, de I.L. Caragiale.
1 comentariu

  1. #1

    Sunteti sigur? Nobel este?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale