Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Legende urbane mai puțin cunoscute

Zoom Legende urbane mai puțin cunoscute

Ambulanța misterioasă care tratează persoane fără asigurare medicală

Legenda spune că ambulanța răpește de pe stradă cetățeni care au sunat la 112 și reușește să-i interneze într-un spital chiar dacă nu-și permit să plătească o șpagă decentă. Cu timpul, psihoza a căpătat amploare. Așa se face că un grup de persoane fără venit a asaltat zilele trecute o ambulanța normală, cerând să fie luați și duși la spital pentru niște tratamente medicale pentru care nu aveau destui bani.

Casa bântuită de o fantomă care a reușit să-și cumpere singură acea locuință

Majoritatea fantomelor bântuie case în care au locuit în timpul vieții. Nu și-n cazul înspăimântătorului spectru din strada Plevnei, numărul 65 bis. Fantoma care stă aici a reușit să-și pună singură bani deoparte, rezolvându-și situația locativă pentru totdeauna. Următoarea achiziție pe care-o plănuiește e un castel părăsit din Munții Carpați, unde să se retragă atunci când vrea să scape de nebunia orașului.

Restaurantul care face omletă din ouă proaspete

În anul 2003, un pacient evadează dintr-un spital de psihiatrie. Se pare că el era atât de psihopat încât putea trece drept un om normal, însă nebunia lui a devenit vizibilă în momentul în care și-a deschis un restaurant și a început să servească acolo mâncare făcută cu ouă proaspete, deși ar fi putut să folosească lejer și ouă mai vechi fără să se prindă nimeni.

Vecinul fără bormașină

Un student se mută într-o garsonieră din Titan. În acel bloc, toată lumea dădea cu bormașina de dimineață până seara, în afară de domnul Nedelea, de la apartamentul 33. ”Ia te uită, ce om cu bun-simț e domnul Nedelea!”, și-a zis studentul, plin de admirație. Totuși, ceva era suspect cu domnul Nedelea. Nu se arăta niciodată la față și nu nici nu ieșea din apartament. Într-o zi, studentul a întrebat-o pe doamna Ionescu de la apartamentul 8 care e povestea acelui om admirabil. ”Doamnă, cu ce e atât de ocupat domnul Nedelea de nu iese niciodată din casă?” Doamna Ionescu a amuțit ca-n fața unui talk-show de pe RTV unde se-anunță tăierea pensiilor. ”Ce vorbești acolo, tinere? Domnul Nedelea e mort de 35 de ani.”

Producătorul de drob care răpește miei pentru organe

Printre oile din Mărginimea Sibiului circulă legenda unei dube albe, inscripționate cu Campofrio, care adună miei pentru organe, din care face drob. Poliția atrage atenția că asta e doar o legendă urbană, deoarece oricum iese mai bun drobul pe care-l faci cu ficat de porc.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100