Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Liberté, égalité, assassiné

Zoom Liberté, égalité, assassiné

Un extremist francez a fost arestat după ce a încercat să cumpere de pe net un Kalaşnikov ca să-l asasineze pe Emmanuel Macron. Iată cum tehnologia distruge din nou vieți: în loc să se întîlnească pe străduțe lăturalnice, la ore dubioase, ca oamenii normali, extremiștii au ajuns să piardă ore întregi cu ochii în calculator, citind recenzii la arme și completînd formulare de comandă.

O femeie a fost prinsă în timp ce arunca monede în motorul cu reacție al unui avion, pentru noroc. Cel mai mare noroc e faptul că femeia era din China și nu din România, altfel chiar ne făceam de rîs.

India a plantat aproape 66 de milioane de copaci în doar 12 ore. Să nu le zică nimeni ungurilor, altfel or să-și bage unghia în gît că au plecat din Asia.

O femeie însărcinată din America și-a ucis iubitul, din greșeală, după ce a vrut să dovedească că gloanțele nu trec prin cărți. Se vede că n-a folosit o carte de bună calitate pentru test. Dacă trăgea, de exemplu, printr-o carte scrisă de Gigi Becali în pușcărie, gloanțele ar fi ricoșat cu siguranță. Că gloanțele fug de cuvîntul Domnului.

Economia din Sicilia merge atît de prost încît foarte mulți mafioți preferă să emigreze în Germania. Iată o perspectivă sumbră nu doar pentru Sicilia, ci și pentru regiuni mai celebre – de exemplu, Teleormanul.

Un bărbat din Marea Britanie, care mergea spre un pub ca să bea, a fost lovit de autobuz, dar și-a continuat drumul spre pub ca să bea. Asta îi deosebește pe englezi de restul lumii: țin la punctualitate. Adică, să fim serioși, într-o situație similară mulți ar fi renunțat și după ce le rupea picioarele o mașină obișnuită, d-apăi un autobuz.

Majoritatea americanilor spun că, dacă ar trebui să aleagă între alcool și suspendarea lui Trump, ar alege să renunțe la alcool fără să stea pe gînduri. Poftim, să mai ziceți că Trump nu instigă oamenii să facă lucruri îngrozitoare.

Potrivit unor martori oculari, liderul nord-coreean Kim Jong-un își petrece cea mai mare parte a timpului mîncînd brînză și complotînd împotriva Vestului. Cumva, zvonurile astea nu fac decît să ne confirme faptul că omul face fix ce ne așteptam să facă un tip care arată ca el. Tot ce lipsește e pisica pe care să o mîngîie malefic.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]

 • Nu-l deranjați pe mandolinist!

  19 mai 2020

  Ludovic Orban s-a trezit, fără voia nimănui, un soi de stăpân absolut al României pe durata stării de urgență și, mai nou, pe durata stării de alertă. Din angajatul fictiv […]

 • Sfînta Mona

  12 mai 2020

  Săptămîna trecută, la Ateneu, a avut loc congresul băutorilor de spirt medicinal din România, cu ocazia însființirii celor doisprezece martiri căzuți la datorie într-o singură zi după ce s-au împărtășit […]

 • Sfînta prostie și păcătoasa fecioară din Luxemburg

  12 mai 2020

  Pe lista templelor prostești, ridicate de români unor zeități greșite, pe locul doi, după edificiul cu nume de cod Petrov, vine sanctuarul Laurei Codruța Kövesi. Închinători aiurea s-au mai găsit […]