Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Liberté, égalité, assassiné

Zoom Liberté, égalité, assassiné

Un extremist francez a fost arestat după ce a încercat să cumpere de pe net un Kalaşnikov ca să-l asasineze pe Emmanuel Macron. Iată cum tehnologia distruge din nou vieți: în loc să se întîlnească pe străduțe lăturalnice, la ore dubioase, ca oamenii normali, extremiștii au ajuns să piardă ore întregi cu ochii în calculator, citind recenzii la arme și completînd formulare de comandă.

O femeie a fost prinsă în timp ce arunca monede în motorul cu reacție al unui avion, pentru noroc. Cel mai mare noroc e faptul că femeia era din China și nu din România, altfel chiar ne făceam de rîs.

India a plantat aproape 66 de milioane de copaci în doar 12 ore. Să nu le zică nimeni ungurilor, altfel or să-și bage unghia în gît că au plecat din Asia.

O femeie însărcinată din America și-a ucis iubitul, din greșeală, după ce a vrut să dovedească că gloanțele nu trec prin cărți. Se vede că n-a folosit o carte de bună calitate pentru test. Dacă trăgea, de exemplu, printr-o carte scrisă de Gigi Becali în pușcărie, gloanțele ar fi ricoșat cu siguranță. Că gloanțele fug de cuvîntul Domnului.

Economia din Sicilia merge atît de prost încît foarte mulți mafioți preferă să emigreze în Germania. Iată o perspectivă sumbră nu doar pentru Sicilia, ci și pentru regiuni mai celebre – de exemplu, Teleormanul.

Un bărbat din Marea Britanie, care mergea spre un pub ca să bea, a fost lovit de autobuz, dar și-a continuat drumul spre pub ca să bea. Asta îi deosebește pe englezi de restul lumii: țin la punctualitate. Adică, să fim serioși, într-o situație similară mulți ar fi renunțat și după ce le rupea picioarele o mașină obișnuită, d-apăi un autobuz.

Majoritatea americanilor spun că, dacă ar trebui să aleagă între alcool și suspendarea lui Trump, ar alege să renunțe la alcool fără să stea pe gînduri. Poftim, să mai ziceți că Trump nu instigă oamenii să facă lucruri îngrozitoare.

Potrivit unor martori oculari, liderul nord-coreean Kim Jong-un își petrece cea mai mare parte a timpului mîncînd brînză și complotînd împotriva Vestului. Cumva, zvonurile astea nu fac decît să ne confirme faptul că omul face fix ce ne așteptam să facă un tip care arată ca el. Tot ce lipsește e pisica pe care să o mîngîie malefic.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

 • De ce nu votez la referendum

  14 mai 2019

  Pe 8 decembrie 1991 împlinisem, deja, de aproape o lună, 17 ani. Și nu aveam drept de vot. Dar am votat, și încă de trei ori, la referendumul pentru Constituție. […]

 • Fiecare om cu tornada lui

  7 mai 2019

  Celebra ospitalitate românească a dat în clocot pe drumul dintre Drajna și orășelul meu de baștină, numit Slobozia. Puțin a lipsit ca tornada ce dansa din buric pe cîmpia Bărăganului […]

 • Cică niște belgieni…

  7 mai 2019

  Un flamand cu înfățișare de rebel surmenat zice despre Laura Codruța Kövesi: “Este acum subiectul unei campanii murdare și al unor acuzații false”. Vorbim despre Guy Verhofstadt, liderul ALDE din […]

romania100