Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lipotimia bate sciatica

Zoom Lipotimia bate sciatica

Duminică, în timp ce anunța programul PSD de ieșire din criză, Marcel Ciolacu s-a bîlbîit rău prevestitor, a continuat cu o vorbire încîlcită ce putea prevesti un AVC, s-a înmuiat bărbătește și, în cele din urmă, s-a sprijinit pe pupitru, întru leșin.Moment greu atît pentru privitorii de la distanță, cît și pentru rarefiații ziariști din sală, care au intervenit de urgență. Dar și mai greu a fost pentru ditamai partidul, care a aflat din presa online că era să li se scurgă pe podea liderul care a reușit să ducă PSD-ul chiar ceva mai jos de unde-l lăsase Viorica Dăncilă. Îngrijorat a fost și Klaus Iohannis, care a văzut cum, în doar cîteva minute, erau să dispară luni de negocieri fructuoase și de blaturi avantajoase pentru partidul prezidențial.

Din fericire, toată lumea a răsuflat ușurată. Ambulanța sosită la fața locului a constatat un pacient funcțional, AVC-ul n-a fost decît o iluzie, COVID-ul nu lovise nici el mișelește. În cele din urmă s-a decis, unanim, că a fost o lipotimie cauzată de epuizare, căldură și lipsa aerului.

Adevărul e că Marcel Ciolacu a muncit mult, spun frapierele acoperite din partid. A muncit neîntrerupt ba la sediu, ba în diverse sedii conspirative, făcînd pauze doar pentru a mai intra în direct la cîte o televiziune. Cînd, după zile și nopți de muncă neîntreruptă, a dat piept cu soluțiile de redresare economică, lipotimia era să-l bage sub masă. Sau sub pupitru.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale