Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Locuri ideale de unde să te întorci din vacanță

Zoom Locuri ideale de unde să te întorci din vacanță

E vremea vacanțelor, dar și a întoarcerii acasă din vacanță. Se spune că uneori drumul e mai important decât destinația, iar drumul spre casă nu face excepție. De aceea, am alcătuit special pentru cititorii noștri un scurt top al celor mai potrivite locuri de unde să te întorci din vacanță.

1) Orașul Lehliu. Desigur, vă puteți întreba: dar ce să căutăm la Lehliu? E adevărat, la Lehliu nu e nimic de făcut în afară de o pană la vulcanizare, dacă ai avut ghinionul să ți se spargă vreun cauciuc. Totuși, pe noi nu ne interesează destinația, ci drumul înapoi acasă, iar în privința asta Lehliu are un avantaj clar: dacă stai în București, e aproape de casă. În plus, mai e și autostradă până acolo. Prin urmare, dacă vă interesează mai mult drumul spre casă de la finalul vacanței, vă recomandăm să mergeți la Lehliu și să rezolvați în sfârșit pana aia care vă sâcâie pe creier de câteva săptămâni.

2) Litoralul bulgăresc. E cam departe și drumurile nu-s tocmai bune, însă litoralul bulgăresc are un mare avantaj: poți să te trezești că ți s-a furat mașina din fața hotelului. Asta înseamnă că te întorci acasă cu avionul de la Varna sau Istanbul, ceea ce e mult mai comod decât la venire, când a trebuit să treci cu Skoda prin toate gropile.

3) Tokyo. Dacă mergi la Tokyo, marele avantaj e că pe drumul de întoarcere o să câștigi timp. Datorită diferenței de fus orar o să trăiești de două ori aceeași zi. E adevărat, o zi nu pare cine știe ce, dar, în fond, o câștigi, n-o pierzi.

4) Sinaia. Pentru că faci opt ore pe drum de la hotel și până la intrarea în București, poți să pretinzi în fața prietenilor că ai fost mult mai departe. La Tokyo, de exemplu.

5) Eforie Sud. E genul de stațiune de unde nu vii cu mâna goală. De multe ori, la întoarcere ai și-o toxiinfecție alimentară, care să-ți amintească mult timp de-acum încolo de hotelul cu “împinge-tava” la care te-ai cazat.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Supertare! Ma regasesc la punctul 1, am vizitat Lehliu exact din motivul mentionat (s-a spart o roata, apoi, la 500 de metri s-a dus si cea de rezerva). Vulcanizarea a fost mai ceva decat Anabasis a lui Xenofon, si colac peste pupaza, la iesire, am avut o disputa cu un vigilent echipaj al Politiei Rutiere. Concluzie: am patiti ca prostii lui Rebreanu, mi-am luat o rezerva de 3 ore si tot am intarziat la Constanta. Deci, daca vreti sa va intoarceti de la Lehliu, sa nu va faceti un plan prea strans.

  2. #2

    la lehliu au gara, asa am auzit, deci nu faci pana neam

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale