Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Luați antiviolența și urcați-o-n dubă

Zoom Luați antiviolența și urcați-o-n dubă

Majoritatea protestelor din Statele Unite ale Americii împotriva violenței Poliției au fost întîmpinate cu violență din partea Poliției. Contează foarte mult și cum îți formulezi mesajul protestului. Poate dacă protestele erau pentru mai multă violență din partea Poliției, mesajul i-ar fi confuzat pe oamenii legii, care ar fi devenit brusc conștienți de ceea ce fac și i-ar fi tratat pe protestatari cu pîine și sare.

Poliția din Washington DC a bătut pînă acum mai mulți reporteri, inclusiv un reporter australian și un fotograf de la BBC. O posibilă explicație e că pe polițiștii americani îi enervează foarte tare oamenii care vorbesc engleză cu accent pentru că le aduc aminte de vremurile cînd făceau parte din Imperiul Britanic.

Un bărbat a murit intoxicat cu otravă de broască halucinogenă la o petrecere ritualică organizată de actorul porno spaniol Nacho Vidal. După cum sună descrierea evenimentului, tot ce putem să presupunem este că a murit fericit.

Uniunea Europeană a anunțat că se opune reprimirii Rusiei în G7, în ciuda propunerii în acest sens a lui Donald Trump. Următorul pas logic e ca Donald Trump să-l deghizeze pe Putin cu mustață și ochelari și să-l aducă la întîlnirile G7 pe furiș, spunînd că e vărul lui de la țară care nu prea vorbește, dar face.

Un bărbat din Statele Unite a amenințat că eliberează albine împotriva protestatarilor dacă protestele degenerează. Avînd în vedere cît zahăr conțin majoritatea alimentelor din State, nu e exclus ca mierea, care e mult mai sănătoasă, să le fie fatală.

Biserica ortodoxă greacă spune că yoga e incompatibilă cu credința ortodoxă. Dacă n-ați înțeles ce înseamnă asta, nu, poziția florii de Lotus nu-L supără pe Dumnezeu. În schimb, îi supără pe foarte mulți bărboși pămînteni, pentru că înseamnă că yoga a devenit suficient de profitabilă ca să le amenințe veniturile.

Numărul divorțurilor în Arabia Saudită a crescut cu 30% în urma pandemiei de COVID-19, foarte multe femei descoperind cu surprindere că soții lor mai au și alte neveste. Probabil, surpriza a fost generală. Și foarte mulți bărbați au descoperit că au neveste de care uitaseră

Un colonel din Poliția rusă, bolnav de COVID-19, a murit după ce a căzut pe geam de la etajul 5 al spitalului unde era tratat. Și voi care ziceați că maladia asta ciudată afectează numai doctori… Vedeți, era doar o coincidență, pot să cadă accidental și alte meserii.

China lucrează la un pachet de legi care să-i pedepsească pe cetățenii care pun la îndoială medicina tradițională chinezească. Grăbiți-vă deci să rîdeți de cei care se freacă cu corn de unicorn și își pun la șosetă coadă de pangolin pentru că în curînd s-ar putea să înfundați gulagurile chinezești.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]

Ultimele articole