Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Luaţi soluţia-minune: hibernează, naţiune! Binele înfrînge

Zoom Luaţi soluţia-minune: hibernează, naţiune! Binele înfrînge

Sîntem mîndri s-o spunem, guvernul ăsta cîrpit cu rezervele de la juniori politici şi-a demon­strat valoarea. Ce dacă ministrul Berca a dat-o-n bară cu „adunaţi informaţii din mass-media“, iar Găbiţă Oprea aşteaptă să-i sufle tribuna unde să-şi paseze trupele? Abia au intrat în teren, daţi-le juma’ de an de acomodare şi o să vedeţi voi ce deszăpezire pot să facă la vară!

Avem toată stima pentru noul premier: băiat educat şi curajos, el a găsit timp să se răţoiască la nesimţiţii ăia care, deşi plătesc indirect pentru contractele grase de deszăpezire, n-au avut bunul-simţ să cureţe zăpada în locul firmelor angajate. Stafiile Brătienilor sigur au plîns de emoţie, bucuroase să vadă că sloganul lor n-a murit, ci doar s-a adaptat democrat-liberal: „Prin noi înşivă!“.

Tremuraţi în case la gîndul că factura la căldură va veni mai mare, în medie, cu 20%? Staţi liniştiţi şi nu mai luaţi ad litteram toate declaraţiile guvernamentale. Economic vorbind, aveţi şanse minime să nimeriţi asemenea creşteri. Serios, calculaţi şi singuri: oricum aţi face, creşterea nu iese mai ma­re de un sfert, hai cel mult o treime.

V-aţi calculat factura şi nu v-a luat cu transpiraţii, ba chiar dîrdîiţi şi mai rău ca înainte? Nu-i nimic, mai puneţi o haină pe dumneavoastră. Sau, dacă sînteţi fanii remediilor extreme, apelaţi direct la pardesiul de scînduri. 74 de cetăţeni deja au aderat la noua modă şi ţinem să vă asigurăm că nici măcar unul dintre ei nu se plînge.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale