Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lucian Mîndruță (mare poznaș): „Acum cîteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Acum aștept cu urechile ciulite.“

Zoom Lucian Mîndruță (mare poznaș): „Acum cîteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Acum aștept cu urechile ciulite.“

Gen Feri-feri-feri-fericire

Irinel Columbeanu (Don Juan mic): „Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. (…) O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricît de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încît fericirea ta să treacă prin fericirea ei.“ (Spynews, 24 aprilie)

Așa cum știm, mica fericire a lui Irinel a trecut prin multe fericiri de domnișoare de liceu. Parțial pentru că îl confundau cu un coleg mai scund și bătrînicios din gimnaziu, parțial pentru că avea mulți bani. Oricum, mare noroc că n-a prins închiderea școlilor din cauza pandemiei pentru că e mult mai greu să agăți prin teleșcoală.

 

Gen De la Lucian Biciclistul s-au dat 1.000 de marci

Lucian Mîndruță (mare poznaș): „Acum cîteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Mi-a răspuns că se apucă de lucru. Și i-am promis și eu că îi dau share din toate puterile. Acum aștept cu urechile ciulite.“ (Facebook, 23 aprilie)

Mare nebun Lucian Mîndruță! Uneori te și întrebi de unde mai scoate toate ghidușiile astea șturlubatice. Mai rămîne să comande o manea împotriva Rusiei și, practic, a terminat toată treaba NATO în regiune pe următorii 15 ani.

 

Gen Giveaway de pîini și pești

Dorian Popa (culturist al lui Dumnezeu): „Pentru că Dumnezeu este alături de mine în fiecare zi și mă ajută să răzbesc prin lumea asta răutăcioasă, ba mai mult de atît, mă ajută să fiu fericit și implinit. Astăzi Dumnezeu va rămîne pe pielea mea. Da, ați auzit bine, un nou tatuaj.“ (Instagram, 22 aprilie)

Cum or să se înțeleagă Dumnezeu și Cheluțu pe pielea aceluiași zeu în viață nu știm, dar Cheluțu îi produce lui Dorian zeci de mii de euro, deci probabil o să aibă mereu prioritate.

 

Gen Ochii tăi mi-amintesc cît de mult cumpăram

Liviu Vîrciu (a avut un hit acum 20 de ani): „Eu făceam, în 2009, 10.000 de dolari pe zi! Aveam patru concerte lunea. Puteam să stau o săptămînă liniștit și să cumpăr toată faleza de la Năvodari. Eu acum în Constanța nu mai am nimic. Eu vă spun regretul meu cel mai mare. Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul.“ (Spynews, 22 aprilie)

Probabil e un regret reciproc, pentru că și Năvodariului i-ar fi plăcut să fie sub domnia luminată a lui Liviu Vîrciu, un despot modern care l-ar fi transformat într-un veritabil Los Vîrcioles, Vîrciopolis sau Vîrciuland.

 

Gen Fluieraș de soc să cînte în foc

Oana Roman (fobioasă): „Sînt claustrofobă și am fobie de reptile și de fluierat. Nu suport să aud fluierat.“ (Cancan, 25 aprilie)

Dacă partea cu claustrofobia și reptilele e una absolut normală, teama de fluierat vine probabil din adîncul subconștientului Oanei, dintr-o zonă a cortexului care refuză să înțeleagă că n-ai cum să fluieri cu cinci crispy strips în gură. De altfel, nici nu e foarte indicat să încerci pentru că poți să te îneci și după aia fluieri a pagubă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]