Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lucian Mîndruță, tot mai sigur că virusul e plătit de ruși

Zoom Lucian Mîndruță, tot mai sigur că virusul e plătit de ruși

Șoc și groază pe Facebook, acolo unde Lucian Mîndruță a lansat acuzații grave la adresa coronavirusului. Jurnalistul susține că SARS-CoV-2 ar fi, de fapt, un agent patogen plătit de Moscova să destabilizeze economia Americii și să aducă mall-urile din București în pragul falimentului.

„Oameni buni, ia să ne gândim puțin!“, i-a îndemnat Mîndruță pe cititorii lui la un moment de luciditate. „De unde a pornit virusul? Din China, da? Și unde a făcut el ravagii? Mai întâi în Iran, pe urmă în Italia, pe urmă în Spania și Franța și pe urmă în America. Iar acum eu vin și întreb: de unde a avut el bani ca să viziteze toate aceste țări? E clar că e în solda lui Putin. E un agent patogen mai perfid și mai ucigaș decât orice al agent al Moscovei.“

Lucian Mîndruță susține că numele virusului a fost indiciul decisiv. „Îl cheamă Sarscov, nu? Un nume tipic rusesc. Rămâne de văzut care e numele complet. Oare e Ivan, Piotr sau Vladimir Sarscov? Nu m-aș mira deloc să fie chiar Vladimir. Probabil că s-a cunoscut cu președintele Putin atunci când își serbau amândoi ziua onomastică. Istoria îmi va da dreptate!“, a mai scris Lucian Mîndruță, înainte să facă un live pe Facebook în care numără baxurile cu drojdie din debara doar pentru a demonstra că nu le-a cumpărat el pe toate.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale