Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lucruri pe care nu le știați despre Black Friday și pe care azi le puteți afla la jumătate de preț

Zoom Lucruri pe care nu le știați despre Black Friday și pe care azi le puteți afla la jumătate de preț

De Black Friday are loc premiera filmului horror Vineri, 13%.

Președintele Băsescu probabil că regretă acum că s-a grăbit să cumpere alea 300 de hectare de pământ, deoarece putea să mai aștepte puțin și să le ia la reducere, dintr-un magazin online de electrocasnice.

Întrebat de un amic ce zi e azi, Crin Antonescu a oferit un răspuns confuz: ”Black…ăăă….of the…”.

Învățătoarea grevistă, Cristian Anghel, a spus că nu știe ce e Black Friday, dar că nici nu vrea să știe, pentru liniștea ei.

Victor Ponta le-a mărturisit unor apropiați că nu pricepe de ce, de Black Friday, magazinele de electrocasnice nu-și trec în pliantele de promoții și reduceri pe care nu le au de fapt. Nu e ca și cum cineva o să verifice vreodată.

Victor Pițurcă a spus că nu demisionează din funcția de selecționer, deoarece obiectivul lui nu era ca naționala să se califice la Campionatul Mondial din Brazilia, ci ca aceasta să prindă niște reduceri bune de Black Friday la televizoare și laptopuri. Dar nu de Black Friday-ul din 2013, ci la acela din 2016.

Elena Udrea, Victor Ponta și Marian Vanghelie nu au făcut cumpărături azi, ei așteptând acea zi din an în care prețurile cresc cu până la 70% (White Friday), ca să poată cumpăra și ei ceva fără să se facă de râs. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint