Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ludovic Orban a intrat cu o mandolină în Palatul Victoria, după ce a pretins că e mitralieră

Zoom Ludovic Orban a intrat cu o mandolină în Palatul Victoria, după ce a pretins că e mitralieră

Breșă de securitate la sediul Guvernului, după ce prim-ministrul Ludovic Orban a reușit, după zeci de încercări eșuate, să introducă o mandolină în sala de ședințe a Executivului. Se pare că Orban a plasat strategic mandolina într-o cutie de mitralieră, iar apoi s-a jurat în fața paznicilor că înăuntru se află doar un banal automat Kalașnikov.

“În momentul ăsta, nimeni nu mai este în siguranță”, a declarat purtătorul de cuvânt al SPP. “Membrii Guvernului trăiesc acum cu teama că Orban ar putea să înceapă oricând să cânte la mandolină și nimeni nu va fi acolo ca să-i împuște pentru a le curma supliciul. Noi am încercat să-l împiedicăm să intre cu mandolina, dar iată că s-a dovedit mai viclean. Probabil că o viață-ntreagă a încercat să cânte acolo unde nimeni nu-l voia și asta l-a pregătit pentru confruntarea de acum cu Serviciul de Protecție și Pază.”

Potrivit unor surse, mandolina lui Orban este una automată, de producție iugoslavă, și poate cânta fals două melodii enervante în acelați timp. În aceste momente, Florin Cîțu încearcă să pătrundă în biroul prim-ministrului și s-o distrugă cu un ciocan, ceea ce este foarte riscant, pentru că oricând ar putea cădea victimă unui cântec de tabără din anii ’80.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale