Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lukașenko n-o muritu, doar etern s-o hodinitu (baladă populară în Belarus)

Zoom Lukașenko n-o muritu, doar etern s-o hodinitu (baladă populară în Belarus)

Un inspector din India a ordonat golirea unui rezervor cu peste două milioane de litri de apă pentru a-și recupera telefonul scăpat înăuntru. Nu vrem să părem rasiști, dar cînd vezi atîta ură față de apă, devine evident că omul ăla chiar e un bugetar împuțit.

Un influențăr chinez a murit la puțină vreme după ce a consumat o cantitate nesănătoasă de alcool în timpul unui live-stream. Și mai ziceați că alcoolul are doar efecte negative…

Soldații talibani au început o operațiune specială de pacificare într-o bază militară iraniană. Rusia continuă operațiunea specială de pacificare în Ucraina. China amenință să pacifice Taiwan-ul. Stați liniștiți la locurile voastre, ne îndreptăm spre pacea mondială a treia.

Erdogan a cîștigat alegerile în Turcia. Democrația l-a felicitat pe învingător și apoi a plecat spre cimitir în liniște cu un cerșaf în cap, să nu facă panică.

Aleksandr Lukașenko fost internat în spital după ce s-a simțit brusc rău în timpul unei întîlniri cu Vladimir Putin. Nu zice nimeni că a fost otrăvit, dar vedeți că au dreptate și sfinții părinți cînd zic că relațiile prea apropiate dintre doi bărbați duc la pierzanie?

Geoffrey Hinton, zis și „naşul AI“, avertizează că, în cinci ani, Inteligența Artificială ar putea deveni mai deșteaptă decît oamenii. Între noi fie vorba, Inteligența Artificială e mai deșteaptă decît anumiți oameni de mai bine de cincizeci și șase de ani. Orice legătură cu vîrsta lui Nicolae Ciucă este pur întîmplătoare.

Un supermodel din Ucraina a apărut la Cannes cu un tricou pe care scria, în traducere, „Să te f*t, Putin“. Pentru că toată lumea știe că dictatorii homicidali sînt loviți de moarte cînd gagicile bunoace le propun sex în mod public.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint