Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

M-Elodia lui Boc

Zoom M-Elodia lui Boc

Imediat ce termină o recitare televizată despre scoaterea țării din colaps, Emil Boc se încuie pe dinăuntru în biroul lui, își închide telefonul, și își ațintește ochii pe un ecran de laptop unde cercetează ultimele comentarii ale trolilor.

 În aceste momente nimeni nu-i poate vorbi: nici partidul, nici președintele, nici chiar Elena Udrea. Micuțul stă închis într-o muțenie totală și citește holbat ceea ce crede el că e părerea țării despre el. Cînd mai iese la toaletă e interceptat de miniștri care au hîrtii, propuneri, chiar și idei. Zadarnic. Boc le spune tuturor nu. Refuză să înființeze Ministerul Fondurilor Europene, să privatizeze, să avizeze măsuri de relansare economică. Refuză totul, în bloc și în detaliu. Nu mișcă un deget, nu scoate un da. Tot ce zice e „Nu-mi risc eu cariera politică“. E drept, nimeni nu i-a spus de cîtă vreme cariera asta a fost dată dispărută, nici unde e îngropată și nici dacă criminalul a oprit să facă pipi între Rucăr și Bran.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100