Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Macovei ia indirecte din toate părţile

Zoom Macovei ia indirecte din toate părţile

Lovitura indirectă dată de fostul puşcăriabil Falcă puberului pupil al Monicăi Macovei, egosexualul Mihail Neamţu, atunci cînd, duminică, i-a propus lui Mihai Răzvan Ungureanu să candideze din partea ARD în­tr-un colegiu din Arad, nu e o întîmplare, ci o a doua lovitură indirectă transmisă fostei procuroare de către fostul comandant de navă. Prima a fost neînregistrarea la tribunal a Noii Republici, astfel încît micul justiţiar să fie obligat la traseism pentru a putea candida în decembrie. 

Dar Falcă nu l-a pus de capul lui pe Ungureanu în calea aspiraţiilor la o candidatură arădeană ale lui Neamţu, ci a încercat, destul de subtil pentru un fost acuzat de corupţie, să transmită cu manta mesajul care se plimbă zilele astea pe mai toate buzele din PDL: „Opriţi-o pe nebună, că mai are puţin cu integritatea ei şi o să ajungă să strige că e anormal ca în partidul nostru să existe familii care dau şi preşedinte de ţară, şi eurodeputată!“. Vorba aia, integritate să fie, da’ dacă se poate să trecem cu vederea corupţia şi nepotismul, ar fi şi mai bine.

 

 

 

1 comentariu

  1. #1

    speranta de a o anihila pe NEBUNA…e la puscariabilii din pdl…ASA SA FIE!!!ce nu s-au vazut puscariasi care si-au molestat gardienii?!pana una alta duca-se in iad cu totii…sa nu uite de basescu!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint