Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mai mulți jucători dinamoviști au ajuns azi obosiți la antrenament după ce au petrecut toată noaptea pe "Steaua-i numai una!"

Zoom Mai mulți jucători dinamoviști au ajuns azi obosiți la antrenament după ce au petrecut toată noaptea pe "Steaua-i numai una!"

Alexe și Cătălin Munteanu au întîrziat mai mult de o jumătate de oră la antrenamentul de azi de dimineață. Motivația inițială a fost aceea că vecinii au țipat și au urlat pînă după miezul nopții, fără vreun motiv aparent.

Paparazzi de la Libertatea i-au surprins însă pe cei doi petrecînd pînă dimineață la "Drumețul", un select club de manele din Ghencea. Alături de cei doi a petrecut și Torje care, spun apropiații, s-a învoit de la Granada special pentru a fi alături de echipa lui de suflet.

Jurnaliștii de la Libertatea au scris că Alexe, Cap de Zmeu și Torje au intrat la un moment dat în conflict cu un grup de suporteri dinamoviști de la o altă masă. S-au aruncat vorbe grele după ce suporterii au refuzat să se bucure într-un mod deplasat și deșănțat la golurile Stelei, dar și să strige împotriva lui Cornel Dinu.

După antrenament, Alexe și Munteanu nu au vrut să meargă la duș, motivînd că vor să ajungă mai repede acasă. Dar cunoscuți de-ai jucătorilor spun că aceștia și-ar fi tatuat pe piept azi-noapte următoarele: "O echipă, o inimă, Steaua". Iar sub acest mesaj fața lui Latovlevici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint