Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Marcel Vela propune ca toți românii să poarte pe față o gecuță de piele, care să le acopere gura și nasul

Zoom Marcel Vela propune ca toți românii să poarte pe față o gecuță de piele, care să le acopere gura și nasul

Guvernul pregătește noi măsuri pentru combaterea pandemiei. Cea mai nouă propunere vine de la ministrul de Interne, care vrea ca toți românii să poarte pe față, în spațiile închise, o gecuță de piele care să le acopere gura și nasul. Conform lui Marcel Vela, gecuța de piele ține la distanță virusul, care nu rezistă la atâta șmecherie.

„Cercetătorii au confirmat că virusul simte omul șmecher și se îndepărtează în momentul în care vede o geacă de piele, chiar și miniaturală“, a explicat Vela. „Virusul e foarte inteligent și nu vrea să ia bătaie degeaba. El se ferește de tot ce-nseamnă geacă de piele, capse, lanțuri și motociclete. Credeți că de prost port eu geacă de piele? Vă asigur că nu e nici o legătură.“

Vela i-a mai îndemnat pe români să poarte și căști metalice pe cap, care să-i protejeze în caz că trec pe sub o streașină și cade vreun virus de sus.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale