Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Masca și banii

Zoom Masca și banii

Pentru că nu vor să recunoască existența COVID-19, autoritățile din Turkmenistan le recomandă oamenilor să poartă măști și să stea la distanță unii de alții ca să se apere de praful din aer. Există zvonuri că se lucrează chiar și la un vaccin antipraf, pentru că praful ăsta nou e foarte păcătos, mai ales dacă e praf chinezesc luat de la lilieci.

Vestea proastă e că președintele brazilian Jair Bolsonaro a luat coronavirus și se tratează cu hidroxiclorochină, un medicament despre care se știe deja că nu funcționează în lupta cu virusul ăsta. Vestea bună este că președintele Jair Bolsonaro nu crede în coronavirus, deci sigur o să fie OK.

În ciuda reacției mult mai relaxate la pandemie, lucru care a dus și la o mortalitate mult mai mare, Suedia n-a cîștigat nimic din punct de vedere economic în comparație cu celelalte țări nordice care au impus măsuri mult mai restrictive. Cu siguranță, economia Suediei o să-și revină după ce revine și oferta de un hot-dog la un leu de la IKEA Băneasa.

Poliția din Polonia se află în căutarea unui fost soldat care a fugit în pădure cu puma lui, ca să nu fie nevoit s-o predea autorităților. Conform autorităților, dacă va fi prins va fi vai de puma lui.

Pe lîngă amenzi pentru nepurtarea de mască, India a introdus și obligativitatea de a face muncă în folosul comunității într-un spital unde se tratează bolnavi de COVID-19. Poate că nu-i o idee așa rea să se implementeze asta și la noi, deși ar trebui să se construiască niște spitale noi ca să încapă toți cei fără mască.

Un pub din Marea Britanie și-a montat gard electric la bar ca să-i oblige pe clienți să stea la distanța corectă. Asta nu-i nimic, un posesor de baruri din Centrul Vechi, cunoscut publicului larg după ce a jucat mulți ani o femeie cheală din Oltenia și un polițist semiretardat, a decis să-și țină clienții cît mai departe protestînd în Piața Victoriei împotriva dictaturii medicale.

Un soft de recunoaștere facială produs de Amazon a identificat 100 de politicieni din Statele Unite și Marea Britanie ca fiind infractori de drept comun. Hei, cine s-ar fi așteptat ca soft-urile de recunoaștere facială să funcționeze atît de bine?Sigur, nu Amazon.

Un bărbat din Marea Britanie a fost reținut de Poliție după ce a mușcat un pescăruș ca să se răzbune pe faptul că pescărușul îi mușcase burger-ul. Pare genul de lucru care s-ar întîmpla în Vaslui, însă pescărușul ar fi tot un bărbat și burger-ul ar fi o sticlă de spirt „Mona“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]