Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Măsură extremă: Guvernul ar putea interzice șpaga în spitale, de teama răspândirii COVID-19

Zoom Măsură extremă: Guvernul ar putea interzice șpaga în spitale, de teama răspândirii COVID-19

Șoc și neliniște printre medicii din România, după ce Guvernul a anunțat că ar putea interzice șpăgile din spitale, pentru a opri răspândirea virusului corona prin intermediul banilor dați în plic. De luni încolo, cine mai primește atenții de la pacienți în schimbul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu riscă amenzi usturătoare, mergând până la confiscarea a cinci procente din cuantumul șpăgii.

„N-am vrut să se ajungă până aici, dar n-am avut de ales”, explică ministrul Sănătății. „Din păcate, banii transmit foarte mulți microbi și virusul corona poate să circule foarte ușor cu ajutorul lor. Degeaba îi protejează oamenii ținându-i în plic. Plicul ăla nu ajută la nimic, pentru că microbii sunt deja pe bancnote și tot trebuie să le scoți de acolo. Până găsim o soluție, toate șpăgile din spitale sunt suspendate. Sper că oamenii nu vor fi acum atât de nebuni încât să încalce legea. Cu amenzile astea nu te joci”, a încheiat ministrul Sănătății.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint