Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Melodie de-a lui Alex Velea pe care Alex Velea nu cîntă deloc, considerată cea mai bună melodie făcută de Velea vreodată

Zoom Melodie de-a lui Alex Velea pe care Alex Velea nu cîntă deloc, considerată cea mai bună melodie făcută de Velea vreodată

Lansată de doar cîteva zile, o nouă melodie de-a lui Alex Velea face furori la radio, TV și pe Internet, reușind să-i cucerească nu doar pe iubitorii de muzică din întreaga lume ci și pe critici, care declară la unison că este probabil cea mai bună melodie a lui Alex Velea, în special datorită faptului că Alex Velea nu cîntă deloc pe ea, nu scoate nici un sunet, nu a scris versurile și nici măcar nu se afla în țară în momentul în care melodia a fost înregistrată.

“Melodia nu e genială. Dimpotrivă! E un dance bășit cu accente hip hop și reghe”,  spune Jon Bon Jovi, solist al trupei Bon Jovi și expert în muzică de căcat. “Ce o face însă cea mai bună melodie din lume este lipsa lui Alex Velea. Îl urmăresc de mult pe acest băiat și mereu am avut impresia că muzica lui e aproape să atingă perfecțiunea însă îi lipsește ceva. Astăzi mi-am dat seama că nu lipsea nimic, din contră, ceva era în plus: Alex Velea. Nu știu cum a reușit să nu cînte atît de magistral dar nici nu-mi pasă. O să ascult melodia pe repeat pînă îmi sîngerează urechile”

Inspirat de succesul neașteptat al melodiei sale în care nu cînta, nu vorbește și, în general, nu face nimic, Alex Velea a anunțat că le pregătește fanilor săi și ale surprize minunate: un album întreg pe care nu va cînta deloc, un videoclip în care nu apare și, desigur, un duet special cu Ștefan Bănică Junior, din care lipsesc atît Velea cît și Ștefan Bănică Junior.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    cel mai tare in absenta! dorim mai multor asa zisi cantareti performante similare!! hehehe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint