Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mesaj RO-Alert pe plaja din Mamaia: Pericol să-ți zdrelești tălpile în pietriș

Zoom Mesaj RO-Alert pe plaja din Mamaia: Pericol să-ți zdrelești tălpile în pietriș

Vacanța turiștilor din Mamaia a fost tulburată de un mesaj RO-Alert care anunța urme de scoici și pietriș pe plajă, în care riști să-ți zdrelești tălpile dacă umbli desculț, așa cum e normal pe o plajă decentă. Imediat ce au primit mesajul, turiștii s-au adăpostit pe șezlonguri sau în zona pantofilor și-a șosetelor cu care au venit de la hotel. La data transmiterii acestei știri, nimeni nu a fost rănit, deși numeroase persoane s-au întors cam șucărite la șezlong, putând fi auzite cum se-ntreabă cu voce tare unde e nisipul ăla din anii trecuți.

Raed Arafat spune că s-a intervenit foarte prompt cu șlapi, astfel încât nici un turist să nu ajungă cu tălpile zdrelite. El i-a sfătuit pe români să nu se aventureze fără încălțări pe plaja din Mamaia, pentru că aceasta nu e o plajă pe care ar trebui să te simți bine și să te bucuri de vacanță. „Singurii care pot umbla în voie pe plajă fără șlapi sunt persoanele avizate, adică fachirii pentru care e o nimica toată să meargă desculți pe cioburi de sticlă, cărbuni încinși, lame de cuțit întoarse cu vârful în sus și săgeți înmuiate-n venin de viperă“, a explicat șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, sfătuindu-i încă o dată pe români să stea în case, pentru că viața implică numeroase riscuri.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale