Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mesajul coabitantului către alegătorii președintelui PDL

Zoom Mesajul coabitantului către alegătorii președintelui PDL

Deși nu va fi prezent, pe 23 martie, la alegerile interne ale PDL, Victor Ponta a găsit de cuviință să transmită prin terți un mesaj de încurajare către cei care sînt dispuși să meargă pînă la capăt în coabitarea cu USL și ruperea relațiilor incestuoase cu tătucul de la Cotroceni. Astfel, premierul le-a comunicat președinților de organizații județene și locale care se arată dispuși să nu întoarcă armele pe ultima sută de metri în favoarea contracandidaților lui Blaga că un nou procuror-șef și un nou șef al DNA vor fi instalați cît mai repede posibil, astfel încît dosarele de care le este atît de teamă susținătorilor lui Blaga să iasă din beciul domnesc al lui Morar și să ia calea incineratorului, spre o lungă și reciproc avantajoasă colaborare între cele două partide.

Acum, că nu chiar toate mijloacele de constrîngere vor dispărea, ci doar își vor schimba stăpînul, e un risc pe care mulți baroni PDL și-l asumă. Cică măcar Ponta e mai previzibil și nu le dă cu furtișagurile în cap doar pentru că s-a simțit cu trei-patru pahare mai bine decît trebuia.

Publicat în Cațavencii, nr. 11 (89) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint