Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mic dicționar de predicții politice

Zoom Mic dicționar de predicții politice

Dăncilă, Viorica – După ce-și încheie cu succes mandatul de premier, Viorica Dăncilă decide să-și termine studiile, iar în iunie 2023 promovează cu brio în clasa a șaptea, la purtare având chiar media 10 pe linie, deoarece e o elevă neconflictuală.

Dragnea, Liviu – După o ceartă cu hamsterul de sub nas, Dragnea decide să-l taie, lăsându-și, în schimb, o țăcălie sub buza de jos. Cu ajutorul acestei deghizări involuntare, scapă de Poliție și fuge peste graniță în Bulgaria, iar de acolo, în Brazilia, ascuns pe un vapor transatlantic care transporta castraveciori. Dragnea se retrage la o fermă de lângă Rio de Janeiro, unde își crește soția în liniște, alături de foștii lui colegi de trupă, Șobo și Melc. Ajunge un zeu pentru un trib izolat din jungla amazoniană, după ce le arată că poate să cheme morții înapoi, ca să voteze. Spre sfârșitul vieții, contemplându-și peripețiile și realizările, rămâne cu un gust amar: “Și cu ce dracu’ m-a ajutat pe mine, domnișoară?”.

Iohannis, Klaus – Pierde alegerile prezidențiale din 2019 după ce nu se trezește la timp ca să ajungă la o dezbatere electorală. Reușește, în schimb, să slăbească peste zece kilograme, după ce, hotărându-se să-și comande de mâncare, sună la pizza și stă cu telefonul la ureche fără să spună nimic. Doamna Carmen se supără groaznic pe el după ce află că locuința în care stăteau împreună cu chirie era de fapt a lui.

Vasilescu, Lia Olguța – Cariera ei va consemna o premieră în politica românească. După ce câștigă prezidențialele din 2024, Lia Olguța Vasilescu ajunge primul președinte oltean după Nicolae Ceaușescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100